Ağrı Derneklerinden Ağrı Valiliğine Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Ağrı Derneklerinden Ağrı Valiliğine Teşekkür

Ağrı Derneklerinden Ağrı Valiliğine Teşekkür

Gurbette yaşayan Ağrılıların oluşturduğu derneklerden Ağrı Valiliği'ne tanıtım teşekkürü.

07.12.2013 14:12  Güncelleme: 14:29

İzmir'de düzenlenen 7.Travel Turkey Turizm Fuarına ziyaretçi olarak katılım gösteren Ağrı Dernekleri, bu yıl farklı bir konsepte düzenlenen Ağrı Valiliği standı dolayısı ile Vali Dr. Mehmet Tekinarslan'a teşekkür ettiler.

Ağrı'nın İzmir ilinde tanıtılmasının anlamlı olduğunu söyleyen Ege Bölgesi Ağrılar Derneği Başkanı Nuri Aydemir ve Ege Doğubayazıt Derneği Başkanı Hanifi Dumlu "Bu fuarda Ağrı'yı bu şekilde tanıtmak, tanıtım için hiç bir fedakârlıktan kaçmamak ancak vizyonu geniş insanların işidir. Bu sebeple Ağrı Valimiz Dr. Mehmet Tekinarslan'ı ve ekibini kutluyor, bir Ağrılı olarak kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

Fuarın ikinci gününde Ağrı derneklerinin yanı sıra turizm sektörünün önemli seyahat acenteleri turlar düzenlemek amacı ile Ağrı standını ziyaret etti.

Dengbejler, Halk Ozanları ve halayların renk kattığı Ağrı standı fuarın genelinde büyük ilgi görürken, İl Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut, Pazar gününe kadar devam edecek etkinlikler için özellikle ege bölgesindeki Ağrılıları beklediklerini belirtti.

Bulut, "Sayın Valimizin talimatlarıyla bu yıl ilimizin tanıtımı daha fazla materyal ve etkinliklerle katıldık. Özellikle İshakpaşa Sarayı şeklindeki standımız büyük ilgi görüyor. Bu da ilimizin tanımı için büyük bir avantaj sağlıyor" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ağrı Derneklerinden Ağrı Valiliğine Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement