Ak Parti’den Başkan Çakır’a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Ak Parti’den Başkan Çakır’a Ziyaret

Ak Parti’den Başkan Çakır’a Ziyaret

Belediye Başkanı Ahmet Çakır Seçim Sürecinin Türkiye, Malatya Ve Milletvekili Adayları İçin Hayırlı Olması Temennisinde Bulundu.

20.04.2011 20:48  Güncelleme: 20:49

AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve AK Parti milletvekili adayları beraberinde kalabalık bir heyet ile birlikte Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret ettiler.

19 Nisan Çarşamba günü gerçekleşen ziyarete AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, 24 dönüm milletvekilleri ve 25 dönem milletvekili adayları Ömer Faruk Öz, Öznur Çalık, Mücahit Fındıklı ile 25. dönem milletvekili adayları Mustafa Şahin, H. Cemal Akın, Dr. Şanal Tosun ile AK Parti teşkilatı ve meclis üyeleri katıldı.

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan milletvekili Öznur Çalık, milletvekilleri ve milletvekili adayları ile birlikte güçlü Malatya'nın güçlü Şehrülemin'i, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret ettiklerini belirterek, 'Güçlü Türkiye ve Güçlü Malatya' sloganıyla hedeflerinin 2023 olduğunu söyledi. Çalık, "2023 deki hedeflerimizde marka şehirler yaratmak adına değerli belediye başkanımız bize çok ciddi omuz verdi.

Bu seçim sürecinde de inanıyorum ki güçlü Malatya fotoğrafı için yaptığı çalışmalarla bize çok önemli katkılar sunacak. Bütün arkadaşlarımızla birlikte yaptığı çalışmalar için teşekkür ediyoruz. Bundan sonra yapacağı çalışmalar için de başarılar diliyorum. Hep beraber çok önemli hizmetler getireceğimize, başkanımızla birlikte çalışacağımıza söz veriyoruz. Birlikten kuvvet doğduğunu biliyoruz, bu vesileyle de bu kuvveti hep beraber idame edeceğiz" dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise Türkiye'nin seçim sürecine girdiğini belirterek, bu sürecin Türkiye, Malatya ve milletvekili adayları için hayırlı olması temennisinde bulundu. Amaçlarının milletvekilleri ile birlikte Malatya'ya en güzel hizmetleri yapmak olduğunu kaydeden Başkan Çakır, "En büyük dileğimiz seçim sürecinin Malatyamız'da sağlıklı bir şekilde, barış ve huzur içerisinde gerçekleşmesidir. Seçilecek olan bütün milletvekillerimizle birlikte Malatya'ya en güzel hizmeti yapmak, Malatya'nın gelişmesi, kalkınması ve sorunlarının çözülmesi adına, bütün milletvekillerimizle işbirliği yapmayı ve onlardan destek almayı canı gönülden istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ak Parti’den Başkan Çakır’a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement