AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül Açıklaması

Kocaeli’ye gelerek belediye başkanları ile tanışan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, "Bütün belediye başkanlarımızın tek tek vaatlerini ne şekilde yerine getirdiklerini takip edeceğiz" dedi.

19.09.2014 12:46

Kocaeli'ye gelerek belediye başkanları ile tanışan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, "Bütün belediye başkanlarımızın tek tek vaatlerini ne şekilde yerine getirdiklerini takip edeceğiz" dedi.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, ilçe belediye başkanları ile tanışarak istişarede bulunmak amacıyla Kocaeli'ye gelerek, Kocaeli'deki ilçe belediye başkanlarının katıldığı bir toplantı düzenledi. Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Mahmut Civelek, "Genel Başkan Yardımcımız özellikle yerel yönetimlerden sorumlu olduğu için belediye başkanlarımızla tanışmak, bir hasbihal etmek, bugüne kadar yürüyüşümüzü değerlendirip inşallah bundan sonra geri kalan 4 buçuk senelik kalan süreçte yürüyüşümüzü değerlendireceğiz. Muhakkak hem 30 Mart seçimlerini, hem Cumhurbaşkanlığı seçimlerini, hem de önümüzdeki kongreleri ve kongreler sonrasındaki 2015 genel seçimlerini de değerlendirme fırsatı bulacağız" dedi.

Kocaeli ile ilgili görüşlerini belirten AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, şunları söyledi: "Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu beyi makamında ziyaret ederek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi aldık. Şimdi de Kocaelili tüm belediye başkanlarımızla toplantıyı gerçekleştireceğiz. Belediye çalışmaları hakkında bilgi alacağız. Bizlerin onlara iletmek istediği hem hükümet programımızda olan, hem genel merkezimizin bu dönemde nasıl bir belediyecilik anlayışı arzu ettiği ile ilgili taleplerimizi ileteceğiz. Kocaelili hemşehrilerimize daha iyi hizmet etmek için belediye başkanlarımızın genel merkezimizden talepleri varsa onları alacağız. Kocaelili hemşehrilerimize vaad edilen projelerde belediye başkanlarımız ne aşamada, bunlarla ilgili bir eksiklik var mı? Genel merkezimize düşen bir görev var mı? Bu hususları hep birlikte değerlendireceğiz. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız genel merkezimiz için, hepsi zaten değerlidir, ama hizmetleri tasavvur itibariyle genel merkezin bakışına, genel merkezin tasavvuruna sahip bir belediye başkanımız. Bu nedenle biz sürekli ihtiyaçları olduğunda hem merkezi hükümet, hem genel merkez olarak Kocaeli'nin yanındayız. Zaten bir çok projeyi tamamlamış bir belediyemiz. Bu yeni dönemle ilgili yapacağımız çalışmaları da istişare edeceğiz. Bizden bir talepleri olduğunda, biz de onlara destekçi olacağız."

Belediye başkanlarını sıkı bir şekilde takip ettiklerini belirten Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Gül, şunları söyledi: "Biz 30 Mart'ta milletimize bir söz verdik, yeni dönemde biz şunları yapacağız diye. Genel merkez olarak bu verilen sözlerin ne şekilde gerçekleştirildiğini takip edeceğiz. Bugün 842 Ak Partili belediye var. Bütün belediye başkanlarımızın tek tek vaatlerini ne şekilde yerine getirdiklerini takip edeceğiz. Bütün Türkiye'de belediye başkanlarımızın halkla ilişkilerini çok önemsiyoruz. Bu hususlarda halkla ilişkilerini kamuoyu yoklaması ile takip edeceğiz, değerlendireceğiz." - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement