Ak Parti ve Saadet Kardeşse Oylar Paylaşılsın - Son Dakika
Güncel

Ak Parti ve Saadet Kardeşse Oylar Paylaşılsın

Ak Parti ve Saadet Kardeşse Oylar Paylaşılsın

Saadetlilerden Kırıkhan Köylerine Çıkarma

30.05.2011 16:36

Hatay'ın bütün köylerini gezmeye kararlı gözüken Saadet Partisi Hatay Milletvekili adayları hafta sonunda Kırıkhan köylerini gezip köylülerle buluştu.

Öncesinde Yoncakayalılar derneğini de ziyaret eden adaylar daha sonra Kırıkhan köylerinden Ceylanlı, Narlıhopur, Taşoluk, Bektaşlı köylerini dolaşıp köylüden destek istedi. Ceylanlı köyü muhtarının oğlunun düğün törenine de katılan adaylar köy gezisi sırasında bir köylünün Ak Parti ile Saadet Partisi kardeştir demesi dikkat çekti. Bunun üzerine Saadet Partisi Hatay Milletvekili adayı Necmettin Çalışkan öyle ise oyları paylaşalım kardeş ise kardeş payı yapalım, her evde iki oy varsa biri Saadet Partisine verilsin çünkü kardeşlik hukuku böyledir dedi. Konuşmaların devamında Çalışkan çiftçilerin saadet dönemin özlediğini Saadet iktidarında dışarıdan hayvan ithalatının olmayacağını Angus getirilmeyeceğini ülkenin refahı ve huzuru için Saadet Partisin mutlaka mecliste olması gerektiğini savundu.

Çalışkan; "Ülkenin kalıcı sorunlarına pansuman tedbirlerle çare arıyorlar böyle olunca yara daha da derinleşiyor. Bugünkü yapılan sosyal yardımlar avutma politikasıdır. İş diyen, İşsizim evde 3 çocuğum aç, ev kirası ödeyemedim diyen adama, al sana bir yemek parası git demeye benziyor. Bugünkü sosyal yardımların anlamı budur. İşsize iş vermedikten sonra karnını doyurmayla bir yere varılmaz dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ak Parti ve Saadet Kardeşse Oylar Paylaşılsın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement