Ak Partiden Bucaspor Başkanı Üstündağ’a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Ak Partiden Bucaspor Başkanı Üstündağ’a Ziyaret

Ak Partiden Bucaspor Başkanı Üstündağ’a Ziyaret

Ak Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak, Süper Lig'de İzmir'in Tek Temsilcisi Bucaspor'un Yeni Başkanı Şeref Üstündağ'ı Ziyaret Ederek Görevinde Başarılar Diledi.

01.10.2010 11:39

Başkan Yardımcısı Ömer Gültekin ve Buca İlçe Başkanı Mustafa Solmaz'ın da katıldığı ziyarette Ömür Kabak, idman öncesi Teknik Direktör Bülent Uygun ve futbolculara yeni sezonda başarılar dileyerek baklava ikram etti.

"Altyapımızla Türkiye'ye örnek olan bir kulübüz"

Buca spor Başkanı Şeref Üstündağ, Ömür Kabak'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti aktarırken, amaçlarının Bucaspor'un başarı grafiğini her yıl yükseltmek olduğunu vurguladı. Üstündağ, "17 sene bu takıma emek verdik. Hep dedik ki şampiyon olalım, sonunda süper lige kadar geldik. Bu sene ligde kalırsak Bucaspor'u kimse tutamaz. Altyapımız çok güçlü. Altyapısına verdiği önemle Türkiye'ye örnek olan bir kulübüz. Türkiye'nin her yerinden gelen gençlerimize eğitimlerinden, spor faaliyetlerine, barınmalarına kadar her türlü imkanı sunuyoruz. Devletin yapmak istediği bir şeye biz de yardımcı oluyoruz. Takımımıza altyapıdan çok önemli sporcularımız geliyor. Bu emeklerimizin karşılığını gelecek yıllarda görmeye devam edeceğiz" dedi.

"Bu başarı saman alevi gibi olmayacak"

İdman öncesi İzmirli Fırtınalarla görüşerek başarılar dileyen AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak, teknik direktör Bülent Uygun ve Bucaspor'un kaptanı Tomas'a baklava ikram etti. " Bucaspor'la gurur duyuyoruz" diyen Ömür Kabak, "İzmir'imizi başarıyla temsil ediyorsunuz. Bucaspor en geniş manada desteği hak ediyor. Bucaspor sadece süper lige çıkmasıyla değil, bu tesisleriyle, altyapısıyla her anlamda büyük bir desteği hak ediyor. Bucaspor her yaş kademesinde aldığı başarılarla Türkiye'de derece yapan önemli bir takım haline geldi. Bucaspor'un başarısı sadece süper lige çıkması değil, ondan öncesi bu tesislerdir. Her yaş grubuna yönelik yapılan bu tesislerde geleceğin sporcularının yetiştirilmesidir. Bu başarı saman alevi gibi bir başarı olmayacaktır" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ak Partiden Bucaspor Başkanı Üstündağ’a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement