Ak Partili Ünal: Sandık Oldukça Herkes Güvendedir - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Ünal: Sandık Oldukça Herkes Güvendedir

Ak Partili Ünal: Sandık Oldukça Herkes Güvendedir

Ak Partili Ünal: Sandık oldukça herkes güvendedir AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Türkiye'de Ak Parti iktidarı ile savaş çıkacağını söyleyenlerin kendi emellerini gizlediğini ifade etti ve Türkiye'de sandık olduğu sürece herkesin güven altında olacağını söyledi.

07.11.2015 23:32

Ak Partili Ünal: Sandık oldukça herkes güvendedir

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Türkiye'de Ak Parti iktidarı ile savaş çıkacağını söyleyenlerin kendi emellerini gizlediğini ifade etti ve Türkiye'de sandık olduğu sürece herkesin güven altında olacağını söyledi.

Ak Parti'den milletvekili seçilerek TBMM'ye gitmeye hak kazanan; Mahir Ünal, Veysi Kaynak, Nursel Reyhanlıoğlu, Mehmet Uğur Dilipak, Mehmet İlker Çitil, Celalettin Güvenç ve İmran Kılıç, seçimlerde verilen destekten dolayı Andırın ilçesini ziyaret etti. İlçe merkezindeki bir parkta toplanan kalabalığa teşekkür eden milletvekilleri adına konuşan Mahir Ünal, 1 Kasım'da tek başına iktidara gelmeye hak kazandıklarını ifade ederek, "Ülkeyi 1 Kasım seçimlerinde kimin yöneteceğine halkımız karar vermiştir. Bu ülkeyi bu millet ve sandıktan çıkan karar yönetecektir" dedi.

Ak Parti'nin ülkeye hizmet için çalışacağını ve kimseyi ötekileştirmeyeceğini dile getiren Ünal şöyle dedi: "Ak Parti'nin iktidara gelişiyle ülkede savaş çıkacağını söyleyenlerin inadına 1 Kasım'dan itibaren ülkede ortaya çıkan huzuru, güveni, emniyeti beraberce, her siyasi görüşten kardeşimizle teneffüs ettik. Demek ki birileri kendi korku imparatorluklarını, diktatörlüklerini kurmak istiyorlar, o yüzden Ak Parti'yi korku imparatorluğu kurmakla, Cumhurbaşkanımızı da diktatörlükle suçluyorlar. Niye? Kendi emellerini gizlemek için. Bu ülkede sandık olduğu sürece, söz de karar da milletin olduğu sürece bu ülkede herkes emniyettedir, güven altındadır. Ak Parti iktidarında da herkesin yaşam tarzı güvence altındadır. 1 Kasım seçimlerinin ardından eski Türkiye'nin kapıları sonsuza kadar kapanmıştır."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ak Partili Ünal: Sandık Oldukça Herkes Güvendedir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement