Akbank'tan Kobi'lere Özel Danışmanlık ve Hizmet Hattı - Son Dakika
Güncel

Akbank'tan Kobi'lere Özel Danışmanlık ve Hizmet Hattı

Akbank\'tan Kobi\'lere Özel Danışmanlık ve Hizmet Hattı

"444 23 23 Akbank KOBİ Hattı"ndan hiçbir ücret ödemeden kolaylıkla uzmanlarından danışmanlık hizmeti alabilecek.

12.04.2013 14:26

Küçük ve orta büyüklükteki işletmeler (KOBİ),

"444 23 23 Akbank KOBİ Hattı"ndan hiçbir ücret ödemeden kolaylıkla uzmanlarından danışmanlık hizmeti alabilecek.

Akbank açıklamasına göre Banka, iş ortağı olarak konumlandırdığı KOBİ'lerin hayatlarını kolaylaştırmak için ürün, hizmet ve çözümler geliştirmeye devam ediyor.

Akbank müşterisi olsun ya da olmasın bu hattı arayan her KOBİ'nin soruları yanıtlanacak, birçok ürün hakkında bilgi verilerek başvurusu anında alınacak.

Akbank'ın, müşterilerine "kesintisiz ve kaliteli hizmet" anlayışıyla oluşturduğu hattan sadece KOBİ'lere özel hizmet verilecek.

Küçük ve orta büyüklükteki işletmeler, kendilerine özel hazırlanan kredi ürünleri, destek paketleri, KOBİ tarifeleri, üye iş yeri ve sigorta hizmetleri hakkında uzman danışmanlardan bilgi alabilecek. Aynı zamanda bankacılık işlemlerini işlerinin başından ayrılmadan gerçekleştirebilecek ve kullanmak istedikleri ürünlere anında başvuruda bulunabilecek.

Ayrıca KOBİ'ler, Bölgesel Yatırım Teşvikleri, Kalkınma Ajansları, Kredi Garanti Fonu, KOSGEB destekleri, yurt dışı özellikli fonlar ile ilgili detaylı bilgiye de yine bu hattan ulaşabilecek.

Akbank Ticari ve KOBİ Bankacılığı'ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kaan Gür, banka olarak, KOBİ'lere yalnızca finansman sağlayan bir kuruluş olmadıklarını belirterek, "Kendimizi ayrıca, bu işletmelere gerekli bilgiyi sağlayan, danışmanlık ve yönlendirme yapan bir 'iş ortağı' olarak konumlandırıyoruz" dedi.

Akbank olarak KOBİ'lere her alanda sundukları yeniliklerle öncü olmayı ve işlerini kolaylaştırmayı amaçladıklarını kaydeden Gür, şunları kaydetti:

"Bu kapsamda şubelerimiz dışındaki pek çok kanaldan da KOBİ'lere destek vermek üzere hizmetlerimizi sürekli yeniliyor ve çeşitlendiriyoruz. Şimdi de KOBİ'lere daha ayrıcalıklı hizmet sunmak üzere sadece onların ihtiyaçlarını düşünerek hazırladığımız, istedikleri her yerden, her an erişebilecekleri yeni bir hizmet noktası sunuyoruz."

Kesintisiz destek verecek hattan, özel eğitimli uzman kişilerden bankacılık ürünleri ile ilgili detaylı bilginin de alabileceğini belirten Gür, "KOBİ'ler ihtiyaç duydukları ürünlerle ilgili taleplerini hemen ileterek bu ürünlerden faydalanabilecek. Ayrıca bankacılık işlemlerini bir telefonla gerçekleştirebilecek ve bankacılık ürünleri dışında merak ettikleri pek çok konuda da bilgi alabilecekler" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akbank'tan Kobi'lere Özel Danışmanlık ve Hizmet Hattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement