Akif Yener'den Taraklı Çıkarması - Son Dakika
Güncel

Akif Yener'den Taraklı Çıkarması

Akif Yener\'den Taraklı Çıkarması

Yener; Taraklı İlçesine çıkarma yaparak, doğduğu ve çocukluğu geçtiği Mahdumlar Köyü'nde büyüklerini ve çocukluk arkadaşlarını ziyaret etti.

25.06.2012 10:21

Sakaryalı Pop Müziği Sanatçısı Akif Yener; Taraklı İlçesine çıkarma yaparak, doğduğu ve çocukluğu geçtiği Mahdumlar Köyü'nde büyüklerini ve çocukluk arkadaşlarını ziyaret etti.

"Onun Adı Efsane Sakarya" ve "Ne Aşk Ne Hayat" adlı single albümleriyle başta Sakaryalılar olmak üzere yurtiçi ve yurt dışındaki hayranlarının gönlüne taht kuran Sakaryalı Pop Müziği Sanatçısı Akif Yener; Taraklı İlçesine çıkarma yaparak, çeşitli ziyaretlerde bulundu. Doğduğu ve çocukluğu geçtiği Mahdumlar Köyü'nde köy büyüklerini ve çocukluk arkadaşlarını ziyaret eden Akif Yener; köy sokaklarında yürürken zaman zaman duygulu anlar yaşadı.

Taraklı Termal yükseliyor

İlk ziyaretini Tarihi ipek yolu üzerinde bulunan Selçuklu ve Osmanlı mimari yapısı bozulmamış Taraklı evlerini, sokaklarını, Yavuz Sultan Selimin yaptırdığı Yunus Paşa Camiini, ayrıca Cittaslow'un Dünyanın en sakin 180 şehirlerinden biri olarak seçtiği Taraklı'yı, TTNET reklamları ile namı diğer Mümkünlü Kasabasını, Dörtyüzelli rakımda nemsiz rutubetsiz havada eşsiz yem yeşil doğanın tam ortasına kurulacak olan Taraklı Termal'e gerçekleştiren Akif Yener; Taraklı Termal Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Genç ile görüşerek, "Ne Aşk Ne Hayat" albümünü hediye etti.

Mahdumlar ve muhteşem doğalığı

Ardından Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkahraman'ı ziyaret eden Akif Yener; Başkan Özkahraman'la Taraklı merkezinde görüşerek, birlikte çay sohbeti yaptı. Daha sonra Doğduğu ve çocukluğu geçtiği Mahdumlar Köyü'ne geçen Akif Yener; burada köy kahvesinde köy sakinleriyle sohbet etti. Köyünü ziyarete gelen Akif Yener'i Karagöl Yaylası'na çıkaran Mahdumlar Köyü Azası Mesut Kara; burada doğa ile baş başa sohbet ettikten sonra, Köyün içinde yer alan "Güngörmez Şelâlesi, Kara Değirmen, Mağara ve Alabalık Üretim Tesis"lerini gezdirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Akif Yener'den Taraklı Çıkarması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement