Alaşehir'de Jandarma Operasyonunda 17 Motosiklet Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Alaşehir'de Jandarma Operasyonunda 17 Motosiklet Ele Geçirildi

Alaşehir\'de Jandarma Operasyonunda 17 Motosiklet Ele Geçirildi

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde jandarma tarafından yapılan motosiklet uygulamasında biri çalıntı, 3'ü yakalamalı toplam 17 motosiklet ele geçirildi. Jandarma Huzur ve Hızır Timlerinin Yeşilyurt ve Uluderbent mahallelerinde düzenlediği uygulamada motosikletlerden 3'ü hakkında yakalama kararı olduğu, birinin de çalıntı olduğu tespit edildi. Operasyonlarla ilçedeki hırsızlık olaylarının engellenmesi ve şehirdeki güvenliğin sağlanması hedefleniyor.

01.10.2023 13:36

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde jandarma tarafından yapılan motosiklet uygulamasında biri çalıntı, 3'ü yakalamalı toplam 17 motosiklet ele geçirildi.

Alaşehir'de İlçe Jandarma Komutanlığının yaptığı uygulamalarda 17 motosiklet ele geçirildi. Jandarma Huzur ve Hızır Timlerinin Yeşilyurt ve Uluderbent mahallelerinde düzenlediği uygulamada toplam 17 adet motosiklet ele geçirildi. Motosikletlerden 3'ü hakkında yakalama kararı olduğu, birinin de çalıntı olduğu tespit edildi.

Jandarma tarafından yürütülen operasyon ve uygulamalarla ilçedeki hırsızlık olaylarının engellenmesi ve şehirdeki güvenliğin sağlanmasının hedeflendiği öğrenilirken, bu tip uygulamaların devamının geleceği açıklandı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alaşehir'de Jandarma Operasyonunda 17 Motosiklet Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement