Ali İsmail Korkmaz'ın 4'üncü Duruşması Olaylı Başladı (3) - Son Dakika
Güncel

Ali İsmail Korkmaz'ın 4'üncü Duruşması Olaylı Başladı (3)

Ali İsmail Korkmaz\'ın 4\'üncü Duruşması Olaylı Başladı (3)

Anne EMEL KORKMAZ; 'İYİ BAKIN, GÖRÜN KENDİNİZİ' Ali İsmail Korkmaz'ın annesi Emel Korkmaz, duruşmaya ara verildiği sırada Adalet Sarayı önüne gelerek, burada bekleyen gruba ve basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

09.10.2014 13:28

Anne EMEL KORKMAZ; 'İYİ BAKIN, GÖRÜN KENDİNİZİ'

Ali İsmail Korkmaz'ın annesi Emel Korkmaz, duruşmaya ara verildiği sırada Adalet Sarayı önüne gelerek, burada bekleyen gruba ve basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Anne Korkmaz, "Onların da serbest olarak dolaşmalarını istemiyoruz. En azından bu görüntüler karşısında eğer vicdan varsa, onlara gereken cezanın verilmesini istiyoruz. Mahkeme salonunda karşı karşıya geldik ama bakamadılar yüzümüze. Ama o görüntülere bakarken, 'iyi bakın, görün kendinizi' diye ben bağırdım. Dayanmak zorundayız, belki cezalarını alırlar" dedi.

Ali İsmail Korkmaz'ın öldürülmesiyle ilgili davada, Korkmaz ailesine destek için Kayseri'ye gelen ve duruşmayı izleyen Berkin Elvan'ın annesi Gülsüm Elvan da, "Söyleyecek bir şey yok, inşallah adalet yerini bulur. Gerçi Türkiye'de bu süreçte adalet diye bir şey yok. Maalesef hala öldürüyorlar, halen yapılan bir şey yok. Ama bekliyoruz, bakalım. Ancak bunun peşini bırakmayacağız, sonuna kadar mücadele edeceğiz. Onlar cezalarını bulana kadar mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ali İsmail Korkmaz'ın 4'üncü Duruşması Olaylı Başladı (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement