Ali Öztürk'te Coşkulu 23 Nisan Kutlaması - Son Dakika
Güncel

Ali Öztürk'te Coşkulu 23 Nisan Kutlaması

Ali Öztürk\'te Coşkulu 23 Nisan Kutlaması

Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Demirtaş ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Çetin de iştirak ettiler.

26.04.2013 11:30

İslahiye Ali Öztürk Ortaokulu'nda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, okul bahçesinde tüm öğrencilerin, öğretmen ve yöneticilerin, çok sayıda velinin katılımıyla coşku içerisinde kutlandı.

Programın başlangıcında Okul Müdürü Abdurrahman YILDIRIM günün anlam ve önemini belirttiği konuşmasında, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen dünyada tek bayram olduğunu vurguladı.

Ali Öztürk Ortaokulu öğretmenlerinden Ayhan GÜNEBAKAN ve Nilgün ÇAKIR'ın sunduğu programda, öğrenciler şiirler okudular. Beden Eğitimi Öğretmeni Murat SARIATEŞ yönetiminde yoğurt yeme, ağızla su taşıma, ağızda yumurta taşıma, çuvalda yürüme, halat çekme ve kısa mesafe koşu geleneksel yarışmalar düzenlendi.

Ayrıca Şeyma Nur YARGICI yönetiminde ana sınıfı öğrencilerinin gösterileri, Recep KAYA, Nermin ŞENLİK, Nilgün ÇAKIR, Fatma GÖKŞEN ve Seval KÖSE yönetimlerinde müzikli dans gösterileri, Oktay GÖZEL yönetiminde flüt gösterisi, Kevser KIRIM yönetiminde Kafkas oyunu gösterileri düzenlendi.

Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim DEMİRTAŞ, Okul Müdürü Abdurrahman YILDIRIM, Müdür Yardımcısı Abdulkadir GÜLŞEN, Sınıf Öğretmeni Recep KAYA, Okul Aile Birliği Başkanı Ümmühan YILDIZ, Okul Aile Birliği Eski Başkanı Şener KIR tarafından çeşitli ödüller verildi.

Bayram Programı, öğrenci-öğretmen-veli kaynaşmasına zemin oluştururken, vatandaşın yoğun katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ali Öztürk'te Coşkulu 23 Nisan Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement