Ali Parlak Şiirleri ile Büyüledi - Son Dakika
Güncel

Ali Parlak Şiirleri ile Büyüledi

Ali Parlak Şiirleri ile Büyüledi

Ali Parlak Yayladağlılar sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneğinde kendisinin yazdığı şiirleri okuyarak katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı.

16.02.2013 16:06

Sunuculuğunu Zeynel Abidin Payas'ın yaptığı proğram da Mustafa Öztürk ve Osman Çağlar Ney'le Şair Ali Parlak'ın şiirlerine eşlik ettiler. Ali Parlak'ın Türkiyem adlı şiirini besteleyen Ali Temiz ise bağlamasıyla geceye renk kattı.

Ali Parlak şairlik serüveniyle ilgili kısa bir konuşma yaptıktan sonra kendisinin yazmış olduğu Şiirleri okuyarak katılımcıların gönlünü mest etti. Ali Parlak ayrıca Necip Fazıl'ın Sakarya şiirini de okudu. Daha sonra kendisinin de şiirlerinin yer aldığı Altı Şair Üstü Şiir Adlı kitabını imzaladı.

Proğrama Yayladağlılar Derneği Başkanı Av. Mehmet Yalçın, Yayladağı Belediye Başkanı M.Kemal Dağıstanlı, MHP Hatay İl Başkanı Adnan Akdaş, Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Necmettin Çalışkan, Kamu-Sen Hatay İl Başkanı Recep Tuncay, Milli Eğitim Şube Müdürü Bekir Kocaoğlan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Naci Akkaya, Araştırmacı Yazar Mehmet Tekin, Prof.Dr.Abdurrahman Yiğit,İl Sağlık Müdürü Sabahattin Yılmaz,Mhp İlçe Başkanı Fedai YücedalYorum Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sadullah Ergin, Kırk Asır Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cahit Aşkar ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ali Parlak Şiirleri ile Büyüledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement