Allianz Sigorta'dan Van'da Çifte Açılış - Son Dakika
Güncel

Allianz Sigorta'dan Van'da Çifte Açılış

Allianz Sigorta\'dan Van\'da Çifte Açılış

Allianz Sigorta İlkokulu ve Allianz Sigorta Sağlıkevi'nin açılışı Ağustos ayının sonunda gerçekleştirildi.

29.08.2012 11:43

Türk halkının sigorta ihtiyaçlarına A'dan Z'ye çözümler sunan Allianz Sigorta, 23 Ekim 2011 tarihinde Van'da yaşanan ve bölge halkını derinden etkileyen deprem felaketinin ardından sürdürülebilir bir sosyal sorumluluk projesi hayata geçirerek Van'ın Mollakasım Köyü'nde bir ilkokul, sağlıkevi ve lojman inşa etti.

Allianz Sigorta İlkokulu ve Allianz Sigorta Sağlıkevi'nin açılışı; Van Valisi Münir Karaloğlu, Van Halk Sağlığı Müdürü Dr. Yakup İmren, Allianz Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Rüşdü Saraçoğlu, Allianz Sigorta CEO'su Alexander Ankel'in katılımıyla Van'ın Mollakasım Köyü'nde gerçekleştirildi.

23 Ekim 2011 tarihinde yaşanan deprem felaketinin ardından Mollakasım halkının ihtiyaçlarına cevap verebilmesi amacıyla hayata geçirilen Allianz Sigorta İlkokulu ve Allianz Sigorta Sağlıkevi'nin açılışında konuşan Allianz'ın Türkiye CEO'su Alexander Ankel, "Bölge halkını derinden etkileyen deprem felaketi sonucunda Allianz Sigorta olarak, geçtiğimiz senenin sonunda büyük zarar gören Van'ın Mollakasım Köyü'nde sürdürülebilir bir sosyal sorumluluk projesi başlattık. Projemizin ilk adımını hayata geçirmenin verdiği mutluluğu yaşıyoruz." dedi.

Allianz Grup ve Allianz Sigorta olarak sürdürülebilir sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini belirten Alexander Ankel, açılışını gerçekleştirdikleri Van Mollakasım Köyü Allianz Sigorta İlkokulu'nu çocuklar ve gençlerin eğitim ihtiyaçlarını karşılamak üzere hayata geçirdiklerini sözlerine ekleyerek, inşa ettikleri tesisleri köy halkına gururla armağan ettiklerini söyledi. Okulun içerisine yaptırdıkları kütüphane ile çocukların gelişimine katkı sağlamayı hedeflediklerini ileten Alexander Ankel; Allianz Sigorta Sağlıkevi'nin ise depremin yaşandığı bölgenin refahı ve sağlık gereksinimlerine cevap vermek üzere inşa edildiğini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Allianz Sigorta'dan Van'da Çifte Açılış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement