Almanya'daki Fırtına - Son Dakika
Güncel

Almanya'daki Fırtına

Almanya\'daki Fırtına

Fırtınada yaşamını yitiren Osman ve Erva Altan'ın cenazesi memleketleri Malatya'da defnedildi

30.10.2013 17:28

Almanya'daki fırtınada yaşamını yitiren Osman Altan (39) ve yeğeni Erva Altan'ın (11) cenazeleri, memleketleri Malatya'da toprağa verildi.

Sabah saatlerinde havayoluyla Malatya'ya getirilen Osman Altan ve Erva Altan'ın cesedi, Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığında otopsiye alındı.

Osman Altan'ın kayınpederi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği (TÜMGAZİDER) Malatya Şubesi Başkanı Bayram Akdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Altan'ın çocuklarını yüzme dersine götürdüğünü söyledi.

Osman Altan'ın önce kızı Aynisa'yı (10), sonra da kendilerinden 1-2 kilometre aşağıda ikamet eden kardeşi Mehmet Altan'ın çocukları Erva ile Eren Altan'ı (10) evlerinden aldığını belirten Akdemir, "Ağaç onların üzerine düşüyor. Ön kapıların hizasına düştüğü için Osman ve Erva önde oturduklarından olay anında yaşamlarını yitiriyorlar. Çarpmanın etkisinden kapı açılınca Aynisa, kendisini aşağı atıyor. Eren, arabanın içinde kalıyor, sonra yaralı çıkarılıyor. Aynisa ve Eren'in sağlık durumları iyi" diye konuştu.

Cesetler, otopsinin ardından Osman Altan'ın baba evine götürüldü. Bu sırada baba Ramazan ve anne Rahime Altan, gözyaşlarına hakim olamadı.

Osman Altan ve Erva Altan'ın cenazesi, ikindi namazına müteakip Şehir Mezarlığı Camisi'nde kılınan namazın ardından aile kabristanında toprağa verildi.

Bu sırada baygınlık geçiren Osman Altan'ın eşi Hülya Altan'a 112 Acil Sağlık ekipleri müdahale etti.

Almanya'da önceki gün etkili olan fırtına sebebiyle Kuzey- Ren Vestfalya eyaletinin Gelsenkirchen kentinde, Essen'den Gelsenkirchen'e giden aracın üstüne bir ağacın düşmesi sonucu sürücü Osman Altan ve yeğeni Erva Altan hayatını kaybetmiş, araçta bulunan Aynisa ve Eren Altan da yaralanmıştı. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Almanya'daki Fırtına - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement