Altınordu Bahattin'i Renklerine Kattı - Son Dakika
Güncel

Altınordu Bahattin'i Renklerine Kattı

Altınordu Bahattin\'i Renklerine Kattı

Altınordu, Kayseri Erciyesspor'dan forvet arkası Kerim Avcı'nın ardından Akhisar Belediyespor'dan Forvet Bahattin Köse'yi de sezon sonuna kadar kiraladı.

14.01.2015 13:21  Güncelleme: 13:33

Altınordu, Kayseri Erciyesspor'dan forvet arkası Kerim Avcı'nın ardından Akhisar Belediyespor'dan forvet Bahattin Köse'yi de sezon sonuna kadar kiraladı. Gurbetçi golcü, kırmızı lacivertlilerin Antalya kampına katılarak takımla birlikte çalışmalara başladı. Altınordu'yu yakından takip ettiğini söyleyen 24 yaşındaki santrfor, "Hedefim en az 10 gol atarak takımımın performansına katkı sağlamak. Play Off yarışına ortak olacağımıza inanıyorum" dedi.

İkinci yılını geçirdiği Akhisar Belediyespor ile bu sezon Süper Lig'de 2, Ziraat Türkiye Kupası'nda 4, U21 Ligi'nde ise 8 kez forma giyen Bahattin Köse, 7 kez gol sevinci yaşadı. Almanya doğumlu oyuncu futbola TUS Wiescherhöfen altyapısında başladı. Rot Weiss Ahlen'de profesyonel olduktan sonra Arminia Biefeld'e tranfer olan Bahattin, Belçika'da Raec Mons forması da giydi. Gurbetçi golcü Türkiye U20 Milli Takımı'nda 4 kez görev aldı.

BİLETLER SATIŞTI

ZİRAAT Türkiye Kupası'nda 30 Aralık'ta oynanması gereken ama yoğun yağış nedeniyle 20 Ocak Salı gününe ertelen Altınordu- Fenerbahçe maçının biletleri yeniden satışa çıktı. Biletler, kale arkası 5, açık 10, kapalı 15 TL'den, Atatürk Stadı, Yeşilyurt Tesisleri ve www.passo.com.tr internet sitesinden alınabilecek. Elinde 30 Aralık'taki maça biletleri olup stada girenler bu biletleri 19 Ocak'a kadar yenileriyle değiştirebilecek veya iade edebilecek. Biletleri olmasına rağmen ertelenen maçta tribüne girmeyenler ve eski biletleri Passolig kartına yükletenler ise yeni işlem yapmadan maçı izleyebilecek. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu Bahattin'i Renklerine Kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement