CHP'den Halaçoğlu Hakkında Suç Duyurusu - Son Dakika
Güncel

CHP'den Halaçoğlu Hakkında Suç Duyurusu

CHP\'den Halaçoğlu Hakkında Suç Duyurusu

Amasya'da CHP İl Başkanlığı, MHP'li Yusuf Halaçoğlu hakkında kendilerini "dinsiz ve inançız" olarak suçladığı gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu.

09.07.2015 15:59  Güncelleme: 16:39

Amasya CHP İl Başkanlığı, savcılığa MHP'li Yusuf Halaçoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

"DİNSİZ VE İNANÇSIZ" OLARAK SUÇLADIĞI GEREKÇESİYLE SUÇ DUYURUSU

MHP milletvekili Yusuf Halaçoğlu'nun Meclis Başkanlığı seçimlerinde Deniz Baykal'ı neden desteklemedikleri konusunda yaptığı açıklama nedeniyle CHP Amasya İl Başkanlığı harekete geçti. CHP İl Başkanı Hüseyin Duran, Amasya Adliyesi önünde yaptığı açıklamada, MHP milletvekili Halaçoğlu hakkında kendilerini "Dinsiz ve inançsız" olarak suçladığı gerekçesiyle Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunduklarını ayrıca 1 TL'lik tazminat davası açılması için de başvurduklarını dile getirdi.

"TALİHSİZ VE HADDİNİ AŞAN KONUŞMASI BÜTÜN CHP'Yİ İTHAM EDEN BİR İFADEDİR"

Duran, "Bugün burada bulunma sebebimiz MHP milletvekili Yusuf Halaçoğlu'nun yaptığı talihsiz ve haddini aşan konuşmanın tarafı olmamızdır. Söz konusu beyanatta hakların birlikte birbirine karşı hoşgörülü olması düsturuna ters düşen ve kesinlikle onaylamadığımız ifadeler vardır. MHP'nin en üst kademesinde görev alan bu şahıs, 'Biz eğer Baykal'ı desteklemiş olsaydık, dinsiz bir partinin inançsız adamını seçtiniz' şeklindeki talihsiz ve haddini aşan konuşması bütün CHP'yi itham eden bir ifadedir. Bu sebeple CHP Amasya İl Başkanı olarak bütün partililer adına yasal hakkımızı kullanarak Yusuf Halaçoğlu hakkında suç duyurusunda bulunmuş olup, 1 TL'lik tazminat davası da açacağız. Siyasette bir daha karşılaşmak istemediğimiz bu tavır ve tutum olmamasını temenni ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'den Halaçoğlu Hakkında Suç Duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • zeynep süzük varisli: bizler ardında dava açmanız nedeniyle teşekkürler onlar halt etmişler iman la paranın kimde olduğunu onlar bilemezler 0 0 Yanıtla

Advertisement