Amcasını Öldüren Arkadaşını Baltayla Kafasından Yaraladı - Son Dakika
Güncel

Amcasını Öldüren Arkadaşını Baltayla Kafasından Yaraladı

Amcasını Öldüren Arkadaşını Baltayla Kafasından Yaraladı

Eskişehir'de evinde birlikte içki içtiği arkadaşı, 43 yaşındaki Bilal Karaca'nın başına baltayla vurarak ağır yaralayan 38 yaşındaki Mustafa Bayraktar, polis tarafından gözaltına alındı.

09.03.2013 15:39

Eskişehir'de evinde birlikte içki içtiği arkadaşı, 43 yaşındaki Bilal Karaca'nın başına baltayla vurarak ağır yaralayan 38 yaşındaki Mustafa Bayraktar, polis tarafından gözaltına alındı. Bayraktar, "Bilal bana 'Senin amcanı ben öldürdüm. Şimdi de seni öldüreceğim' dedi. Bu nedeniyle aramızda kavga çıktı" diye konuştu.

Olay, dün saat 21.30 sıralarında Orta Mahalle Yeşil Efendi Sokak'ta meydana geldi. Devriye gezen polis ekibi yolda yürüyerek giden giysileri kanlı ve aşırı miktarda alkollü olan Mustafa Bayraktar'ı durdu. Bayraktar polislere, "Ben birini vurdum. Şu an evimde" dedi. Mustafa Bayraktar'ın oturduğu tek katlı eve giden polisler salonda battaniyeye sarılı, kafası kanlar içerisinde olan ve hareketsiz yerde yatan Bilal Karaca ile karşılaştı. Polislerin durumu bildirmesi ardından gelen 112 Acil Servis ekibi, yaşam belirtisi gördükleri Bilal Karaca'ya hemen müdahalede bulundu. Karaca ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne kaldırdı. Yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Karaca'nın durumunun ağır olduğu belirtildi.

KANLI BALTA MEZARLIKTA BULUNDU

Polisler olayda kullanılan kanlı baltaye evin yakınındaki Odunpazarı Mezarlığı'nda bulundu. Gözaltına alınan ve parklarda ayakkabı boyacılığı yaparak geçimini sağladığı belirtilen Ramazan Karaca polislere, evine davet ettiği Bilal Karaca ile arkadaş olduklarını, birlikte içki içerken Karaca'nın kendisine amcası Mesut Bayraktar'ı kendisinin öldürdüğünü söylediğini belirterek, "Amcamdan sonra beni de öldüreceğini söyledi. Amcamı Bilal'in öldürdüğünü ben bilmiyordum. Alkolün etkisiyle kavga ettik. Baltayla onun kafasına vurdum. Daha sonrasını hatırlamıyorum" dedi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri Bilal Karaca'nın 1987 yılında, kendisini yaralayan Mustafa Bayraktar'ın amcası Mesut Bayraktar'ı öldürdüğünü, bu suç nedeniyle hüküm giydiğini, cezanı tamamlayıp cezaevinden çıktığını belirtti. Yetkililer, hastanede tedavisi süren Bilal Karaca'nın çeşitli olaylardan 17, şüpheli Mustafa Bayraktar'ın da 6 olaydan dolayı poliste suç kaydının bulunduğunu kaydetti. Mustafa Bayraktar, yapılan sorgulamasının ardından Asayiş Şubesi Cinayet, Gasp ve Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından adliyeye sevk edildi. - Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Amcasını Öldüren Arkadaşını Baltayla Kafasından Yaraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement