Anadolu Gençlik Zirvesi Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Anadolu Gençlik Zirvesi Yapıldı

Anadolu Gençlik Zirvesi Yapıldı

Anadolu Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Orkun Garip’in başkanlığında Anadolu Gençlik Zirvesi yapıldı.

25.04.2014 19:15

Anadolu Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Orkun Garip'in başkanlığında Anadolu Gençlik Zirvesi yapıldı.

Zirveye Ankara ve Anadolu illerinde bulunan Gençlik Federasyonları ve Gençlik Dernekleri katıldı. Zirvede konuşma yapan Anadolu Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Orkun Garip, Anadolu Bölgesinin coğrafi konumu itibariyle üzerinde yaşadığımız vatan topraklarının en önemli bölgelerinden olduğunu söyledi. Anadolu Bölgesinin Selçuklulardan Osmanlılardan binlerce yıl öncesinden Türk milletine miras kaldığını belirten Garip, "Anadolu'nun saf ve temiz insanları olarak Türkiye'ye, vatanımıza, milletimize hizmet etmeyi kendimize görev edindik. Biz Anadolu gençliğinin ve halkının hizmetkarıyız" dedi.

Türk milletinin 30 Mart seçimlerinde halkın özgür idaresiyle sandığa gittiğini belirten Garip, "Seçim sonuçlarının Türkiye'ye hayırlı olmasını diliyorum. AK Parti Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye Türkiye genelinde almış olduğu en fazla oy oranından dolayı kutluyorum" dedi.

Toplantının başında ise Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu'nun Anadolu Gençlik Zirvesine göndermiş olduğu mesaj okundu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Anadolu Gençlik Zirvesi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement