Anfi Tiyatroda, "Moral Gecesi" - Son Dakika
Güncel

Anfi Tiyatroda, "Moral Gecesi"

Anfi Tiyatroda, "Moral Gecesi"

Vali Musa Çolak' Çölyaklı hastaların seviçlerine ortak oldu.

11.05.2012 08:18

Çölyakla Yaşam Derneği tarafından, Kızlartepesi Anfi Tiyatroda, "Moral Gecesi" düzenledi.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan Program; Siirt İlim Spor Kültür Araştırma VakfI (Siskav) sanatçılarının, Türkçe, Kürtçe ve Arapça seslendirdikleri şarkılarla, çölyaklı hastalar yeteneklerini ortaya koyarak, gönüllerince eğlendiler.

Kızlartepesi Anfi Tiyatroda verilen konserde,Yerel sanatçıların yanı sıra, Çölyaklı hastalarda değişik dillerde şarkılar söylediler. Vali Musa Çolak, Çölyaklı hastaların sevinç ve mutluluklarını paylaşarak, Çölyaklı hastalarla ve aileleri ile yakınen ilgilendi. Vali Çolak ve İl Emniyet müdürü Recep Güven, Çölyaklı hastalarlar ve yakınları ile birlikte halay çekti.

Çölyakla Yaşam Derneği başkanı Hatica Taş, dernek üyelerine ve Siskav sanatçılarını tebrik eden teşekkür eden Vali Musa Çolak,yaptığı konuşmada, "Çölyaklı hastalara sahip çıkılması gerektiğini ifade ederek, Çölyak hastalarının ömür boyu bir diyet yapmak zorunda kaldıklarını ve bu sebeple bu hastalıkla büyük bir mücadele verdiklerini, bu mücadeleyi mutlaka desteklemek gerekiyor. Elbirliğiyle bu hastalıkla mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi.

Konser sonunda, Çölyaklı hastalara çeşitli hediyeler veren Vali Musa Çolak, daha sonra, Çölyaklı hastlar ve yakınları ile birlikte fotoğraf çekildi.

Konserde, yazar Ayşe Nuray Sezer'in bazı kitapları da izleyicilere dağıtıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Anfi Tiyatroda, 'Moral Gecesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement