Ankaragücü'nün Futbolcuları Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Güncel

Ankaragücü'nün Futbolcuları Kahvaltıda Buluştu

Ankaragücü\'nün Futbolcuları Kahvaltıda Buluştu

Ankaragücü'nün Bugün Sabah Erken Saatlerde Sarayköy Tesisleri'nde Yaptığı İdmana Geç Kalan Başarılı Oyuncu Ediz Bahtiyaroğlu, Ceza Olarak Takım Arkadaşlarına Kahvaltı Ismarladı.

04.08.2010 16:41

Ankaragücü'nün bugün sabah erken saatlerde Sarayköy Tesisleri'nde yaptığı idmana geç kalan başarılı oyuncu Ediz Bahtiyaroğlu, ceza olarak takım arkadaşlarına kahvaltı ısmarladı.

Big Shef'de Ediz Bahtiyaroğlu'nun ısmarladığı kahvaltıda buluşan sarı lacivertli futbolcular, hafta sonu Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Kupası'nda Gençlerbirliği ile oynayacakları maç ve lig öncesi son durum hakkında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Öte yandan Marek Sapara, Robert Vittek ve Hürriyet Güçer de mutfağa geçip yağda yumurta yaparak marifetlerini göstermiş oldular.

UĞUR UÇAR: 'ANKARAGÜCÜ'NE KUPA GETİRECEĞİZ'

Çok yoğun ve iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten genç defans oyuncu Uğur Uçar, 'Hazırlık karşılaşmaları yaptık. Bizim açımızdan herşey yolunda gidiyor. Haftasonu oynayacağımız Gençlerbirliği maçını kazanmak istiyoruz. İdman saatini yanlış bildiği için kaçıran ve cezalandırdığımız Ediz bize kahvaltı ısmarladı. Bu sene Ankaragücü'ne kupa getirmek ve ilk 5'e girmek istiyoruz' dedi.

ÖZDEN ÖNGÜN: 'ÜST SIRALARI HAKEDEN BİR KULÜBÜZ'

Karşıyaka takımından transfer edilen Özden Öngün, 'Hollanda kampının son 2 gününde takıma katılmıştım ama burada arkadaşlık çok iyi. Çok iyi bir hazırlık kampı geçirdik. Gençlerbirliği'ni yenip alacağımız kupa ile moral bulmak istiyoruz. Ankaragücü gerçekten büyük bir camia. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ankaragücü üst sıraları hakeden bir kulüp' ifadelerini kullandı.

HÜRRİYET GÜÇER: 'GÜZEL BİR KAMP DÖNEMİ GEÇİRDİK'

Güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini dile getiren kaptan Hürriyet Güçer, 4 gündür sıkı şekilde çalıştıklarını söyledi.

EDİZ BAHTİYAROĞLU: 'KALİTELİ VE GÜÇLÜ BİR TAKIMIZ'

Gençlerbirliği maçının ligden önce önemli bir karşılaşma olduğunu vurgulayan Ediz Bahtiyaroğlu ise, 'Ankaragücü hazırlık maçını dahi kazanmalıdır. Kaliteli bir kadromuz var. Üst sıralara oynamak istiyoruz ve bunu başaracak güce sahibiz' diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankaragücü'nün Futbolcuları Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement