Antalya'da Boğulma - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Boğulma

Antalya\'da Boğulma

Konya'dan bir grup motosikletçi arkadaşıyla birlikte Manavgat'a gelen Orhan Kaplan isimli genç, serinlemek için girdiği Manavgat ırmağında girdaba kapılarak kayboldu.

05.08.2012 15:13

Konya'dan bir grup motosikletçi arkadaşıyla birlikte Manavgat'a gelen Orhan Kaplan isimli genç, serinlemek için girdiği Manavgat ırmağında girdaba kapılarak kayboldu. Sabah erken saatlerde Konya'dan 15 kişilik bir motosiklet grubuyla yola çıkan bayanlarında aralarında bulunduğu gençler, saat 10.30 gibi Manavgat'a geldi. Manavgat şelalesine geçen ve şelale otoparkına motosikletlerini park eden gençler, şelalenin 100 metre yukarısında bulunan ve Sarılar Belediyesi tarafından insanların rahatlıkla görebileceği yerlerde ırmağa girmenin tehlikeli ve yasak olduğunu belirten tabelalara aldırmadan serinlemek amacıyla ırmağa girdi. Bir süre yüzen gençler ırmaktan çıkarken, yaklaşık 10 metre açılan Orhan Kaplan (27) kıyıdakilerden yardım istedikten kısa bir süre sonra suda kayboldu.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Manavgat Belediyesi kurtarma ekipleri botla gencin kaybolduğu bölgede yüzeysel arama yaptı. Yapılan aramalardan bir sonuç alınamayınca Antalya deniz polisi su altı ekibine olay haber verildi. Su altı ekibinin gelmesinin ardından kapsamlı arama çalışması yapılacağı belirtildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Boğulma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement