Antalya Öğrencilerden Afrin'e Koreografili Destek - Son Dakika
Güncel

Antalya Öğrencilerden Afrin'e Koreografili Destek

Antalya'nın Serik ilçesinde öğrenciler, hazırladıkları koreografiyle Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi.

16.03.2018 16:23

Antalya'nın Serik ilçesinde öğrenciler, hazırladıkları koreografiyle Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi. Öğrenciler, bedenleriyle Türkiye haritası yaptı, 'Afrin' yazdı.TSK'nın Suriye'nin Afrin bölgesinde gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı'na bir destek de Belek Turizm Merkezi'ndeki Limak İlk ve Ortaokulu öğrencilerinden geldi. Okulun bahçesinde toplanan öğrenciler 'Kalbimizde Afrin' adıyla düzenledikleri program kapsamında el ele tutuşarak önce Türkiye haritası oluşturdu. Bir grup öğrenci Türk bayrağı açarken bir grup öğrenci de bedenleriyle 'Afrin' yazdı.

Koreografi boyunca 'Komando Marşı'nı okuyan öğrencilere izleyenler de alkışlarla destek verdi.

Okulun öğretmenleri ise Afrin şehitlerinin ismini okuyarak onların anısına yere karanfil bıraktı. Program, şehitler için dua okunmasıyla sona erdi.

MEHMETÇİK VAKFI'NA BAĞIŞ

Okul Müdürü Nurettin Avcı yaptığı açıklamada, Zeytin Dalı Harekatı'na destek için 'Kalbimizde Afrin' adıyla program hazırladıklarını söyledi. Mehmetçiğe moral verirken, şehitleri de andıklarını anlatan Avcı, "Yine öğrencilerimiz kendi aralarında 1918 lira topladı. Bu parayı da Mehmetçik Vakfı'nın hesabına yatırdık" dedi.

Programı Serik Kaymakamı Haluk Şimşek, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Ece, Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, Serik Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, İlçe Emniyet Müdürü Zafer Karaaslan ve vatandaşlar izledi.

Antalya Öğrencilerden Afrin\'e Koreografili Destek
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Öğrencilerden Afrin'e Koreografili Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement