Asansör Faciasında Tutuklanmaları İstenen 6 Şüphelinin Mahkeme Sorgusu Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Asansör Faciasında Tutuklanmaları İstenen 6 Şüphelinin Mahkeme Sorgusu Sürüyor

Asansör Faciasında Tutuklanmaları İstenen 6 Şüphelinin Mahkeme Sorgusu Sürüyor

Mecidiyeköy'deki Torunlar GYO'ya ait rezidans inşaatında meydana gelen ve 10 işçinin hayatını kaybettiği asansör faciasıyla ilgili olarak adliyeye sevk edilen 11 kişiden 5'i, savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı.

10.09.2014 23:35

Mecidiyeköy'deki Torunlar GYO'ya ait rezidans inşaatında meydana gelen ve 10 işçinin hayatını kaybettiği asansör faciasıyla ilgili olarak adliyeye sevk edilen 11 kişiden 5'i, savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı. Savcının tutuklama istediği 6 şüphelinin sorgusu ise devam ediyor.

Gözaltına alınan ve Emniyet'teki sorguları tamamlanan 6 şüpheli öğle saatlerinde adliyeye sevk edilmiş, ardından da dün akşam savcılık sorgusundan sonra haklarında ek gözaltı süresi verilerek Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne geri gönderilen asansör firması Geda Major'un ortaklarından Orhan Demirel ile Torunlar GYO Muhasebe Müdürü Metin Karakoç, Şantiye Şefi Önder Türksoy, asansör teknikerleri Adem Akyıldız ve Turgay Dalgıç yeniden adliyeye getirilmişti.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda sorgulanan şüphelilerden 5'i, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. 6 zanlı ise tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Şüphelilerin sorgusu Nöbetçi İstanbul 3. Sulh Ceza Hakimliği'nde devam ediyor. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Asansör Faciasında Tutuklanmaları İstenen 6 Şüphelinin Mahkeme Sorgusu Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement