Aşk Üçgeni Filmi - Son Dakika
Güncel

Aşk Üçgeni Filmi

Aşk Üçgeni Filmi

Aşk Üçgeni filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Aşk Üçgeni filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

30.06.2011 21:12

Oscar Novak (Perry) idealist genç bir minardır. Yakışıklı ve neşeli Oscar ve iş ortağı, Peter Steinberg (Platt), kariyer edinme adına önemli bir fırsat ele geçirmişlerdir - zira Chicago'nun zengin işadamlarından Charles Newman (McDermott) multi milyon dolarlık bir kültür sitesinin inşası için bu ikisini seçmiştir. İkisi de bu işi alabilmek için sıkı bir rekebete girmişlerdir.

Oscar'ın işi kazanmak için çalışmasının yanına bir iş daha eklenmiştir. Charles ondan metresi Amy'ye (Campbell) gözkulak olmasını istemiştir. Ama Oscar Amy'den çok hoşlanmış belkide hayatının kadının bulmuştur.

Fakat Oscar'ın hayali çok sürmez. Çünkü Charles O'nu yanlışlıkla bir eşcinsel sanmış ve herkese böyle söylemiştir. Amy de onun bir eşcinsel olduğunu sanmaktadır. Kısaca Oscar'ın arkadaşları, ailes, hatta caddedeki sıradan vatandaş bile onun bir eşcinsel olduğunu sanmaktadır. Oscar bir süre sonra kentteki en çok sevilen eşcinsel olur. Tüm hayatı alt üst olmuştur.

Yılın profesyonel eşcinseli seçildiğinde artık bir karar verme zamanının geldiğini anlamıştır. ya bu oyuna devam edecek ya da herşeyi açıklayacaktır...

Yönetmen: Damon Santostefano

Senaryo: Aline Brosh Mckenna, Rodney Patrick Vaccaro

Oyuncular: Cylk Cozart, Oliver Platt, Dylan McDermott, Matthew Perry, Neve Campbell

Filmin Türü: Komedi, Romantik,

Orijinal Adı: Three to Tango

Yapımcı Firma: Hoyts Film Partnership

Yapım Yılı: 1999

Yapım Ülkesi: USA

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 98 dk.

Resmi Sitesi: http://3totango.warnerbros.com/

Son Dakika Güncel Aşk Üçgeni Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement