Askon, Anneleri Unutmadı - Son Dakika
Güncel

Askon, Anneleri Unutmadı

Askon, Anneleri Unutmadı

Askon, anneleri unutmadıCan Mert ŞİMŞEK/ANKARA,(DHA)- Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Kadın Kolları'nın düzenlediği 'Anneler Günü Toplantısı" etkinliğine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu katıldı.

11.05.2016 13:20

Askon, anneleri unutmadı

Can Mert ŞİMŞEK/ANKARA,(DHA)- Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Kadın Kolları'nın düzenlediği 'Anneler Günü Toplantısı" etkinliğine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu katıldı. Gündemde yaşanan patlamadan dolayı düzenlenen şarkı ve eğlence iptal edildi. Toplumdaki annelerin önemine değinen Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Kadın Kolları Başkanı Fatma Eyyüpoğlu, 'Doğuran, doyuran ve büyüten fedakar annelerimiz sadece bir gün ile anılmamalıdır." dedi.

Düzenlenen programa Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Uğur Hatipoğlu, ASKON Başkanı Abdurrahman Eyyüpoğlu ve Fatma Eyyüpoğlu ve bir çok iş adamı katıldı.

"BÜTÜN ANNELERİN YANINDAYIZ"

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Kadın Kolları Başkanı Fatma Eyyüpoğlu, "Bütün annelerin yanındayız. Başta şehit anneleri olmak üzere, engelli anneler, her ne sebeple olursa olsun ailelerinde uzakta kalmak zorunda olan annelerimizin sosyal ve iş hayatında, sosyolojik zenginliğimdir düşüncesiyle her isteklerinde ve ihtiyaçlarında yanlarında olacağız.? dedi.

"TOPLUMU ŞEKİLLENDİRMEKTE EN BÜYÜK ROLÜ ANNELERİMİZ ALMAKTADIR"

Annelerin toplumda ki önemine değinen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu,"Kültür bakımından ülkemiz açısından annenin değerine dikkat çekilmelidir. Şehit anneleri ve ihtiyaç sahibi anneler için özel destekler yaptık. Ülkemizin dört bir yanında şehit veren annelerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için yaptığımız destekleri kapsamlı bir şekilde yürütüyoruz." dedi.

(Tür: Ankara)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Askon, Anneleri Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement