Atalay: "Havalimanı, Bingöl'e Değer Katacak" - Son Dakika
Güncel

Atalay: "Havalimanı, Bingöl'e Değer Katacak"

Atalay: "Havalimanı, Bingöl\'e Değer Katacak"

Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, "Bingöl Havalimanı, Bingöl için çok önemli bir yatırımdır. Havalimanı, Bingöl'ün gelişim ve dönüşümüne değer katacaktır" dedi.

12.07.2013 11:37

Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılacak Bingöl Havalimanı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Atalay, "Bingöl için en önemli yatırımlardan biri olan Bingöl Havalimanı, Sn. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve çok sayıda Bakan ve milletvekillerimizin katılımı ile 12 Temmuz 2013 Cuma günü saat 16.30'da hizmete açılacaktır" dedi.

Bingöl Havalimanı'nın Bingöl'ün dünyaya açılan kapısı olduğunu vurgulayan Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, "Yıllardır özlemini çektiğimiz Havalimanımız açılıyor. Bingöl Havalimanı şehir merkezine 8 kilometre mesafede, Çeltiksuyu mevkiinde bin 59 metre rakımında yer alıyor. Yılda 500 bin yolcuya, 4 bin metrekarelik kapalı alanda hizmet verecek olan Bingöl Havalimanı, Bingöl için çok önemli bir yatırımdır. Şuanda haftada dört uçakla karşılıklı olarak İstanbul'a uçacağız. Çok kısa bir süre içerisinde de bu uçuşların çoğalmasını bekliyoruz. Bingöl Havalimanı'nın şehrimize kazandırılması noktasında emeği geçen başta; Başbakanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a, Kalkınma Bakanımız Sn. Dr. Cevdet Yılmaz'a, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sn. Binali Yıldırım'a, Milletvekilimiz Sn. Prof. Dr. Eşref Taş'a, Sn. Valilerimize, tüm ilgili kurum bürokratlarına ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunar, havalimanımızın tüm Bingöl halkına hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Atalay: 'Havalimanı, Bingöl'e Değer Katacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement