Atilla, Gülen'i Lawrence'a benzetti - Son Dakika
Güncel

Atilla, Gülen'i Lawrence'a benzetti

Atilla, Gülen\'i Lawrence\'a benzetti

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Osmanlı Ocakları Ceylanpınar İlçe Temsilciliği açılış programında yaptığı konuşmada, "İslam'ın çökertilmesi adına senaryoyu yazanlar İngiliz'lerdir, Taşeron Amerikalılardır, tetikçi ise İsrail'dir" dedi.

02.08.2016 15:09

Osmanlı Ocakları Ceylanpınar İlçe Temsilciliği'nin açılışı yapıldı. Açılışa Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Güntekin, HÜDA PAR İlçe Başkanı Adnan Sağlam, İlçe Müftüsü Üsame Anlağan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış konuşmasını yapan Osmanlı Ocakları Ceylanpınar İlçe Temsilcisi Mehmet Kesmez, Osmanlı medeniyetinin ihyası için çalıştıklarını belirtti. Kesmez, "Osmanlı hassasiyetlerinin anlaşılması ve yaygınlaştırılması için kurulmuş olan Osmanlı Ocakları 2005 yılında Erzurum'da kuruldu. Sizlerin desteğiyle Osmanlı Ocakları, inşallah Osmanlı medeniyetinin, Osmanlının misyonunun ve vizyonunun yeniden anlaşılması, yaşatılması ve ihya edilmesi için çalışacak ve hayırlı hizmetlere imza atacaktır." dedi.
Açılışta bir konuşma yapan Belediye Başkanı Menderes Atilla da, Osmanlı Ocakları'nın Ceylanpınar'da açılmasını sağlayan başkan ve yönetimine teşekkür ederek, "Mehmet Kesmez ve yönetimi ilçemizde Osmanlı Ocaklarını açarak hayırlı bir işe imza attılar. Bundan dolayı kendilerini tebrik ediyorum." diye konuştu. 15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştiren FETÖ terör örgütü lideri Fethullah Gülen'i İngiliz Casusu Lawrence'a benzettiğini kaydeden Atilla şunları söyledi: "Fethullah Gülen İngiliz casusu Lawrence'a benzetiyorum. Osmanlıyı paramparça eden, çökerten İngiliz casusu Lawrence'lardı. İslam'ın çökertilmesi adına senaryoyu yazanlar İngiliz'lerdir, Taşeron Amerikalılardır, tetikçi ise İsrail'dir. Allah kahhar ismiyle hepsini kahretsin." (Kaynak: Gazete İpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Atilla, Gülen'i Lawrence'a benzetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement