Avea ile İş Bankası'ndan Kazandıran "İş" Birliği'' - Son Dakika
Güncel

Avea ile İş Bankası'ndan Kazandıran "İş" Birliği''

Avea ile İş Bankası\'ndan Kazandıran "İş" Birliği\'\'

Avea'nın 'Gelişmiş Yönlendirme Hizmeti ile İş Bankası, müşteriye en yakın banka konumunu daha da güçlendirdi.

17.04.2012 16:16

Avea'dan İş Bankası'na özgürleştiren proje… Geliştirdiği yenilikçi ve katma değer sağlayan projeleriyle dikkat çeken Avea, Türkiye'nin en büyük bankası İş Bankası için oluşturulan Gelişmiş Yönlendirme Hizmeti ile, verimliliği artırırken, iletişim maliyetlerini de düşürdü. Proje kapsamında çalışanlar yurtdışında da masalarında çalışıyormuşsasına gelen aramalarına yanıt verebilecekken, ofis dışında istedikleri yerden çalışma özgürlüğüne de kavuşmuş olacaklar

Türkiye'nin en dinamik ve yenilikçi teknoloji şirketi Avea, kurumsal müşterilerinin 'İş'ini kolaylaştırmaya devam ediyor. Kurumsal iş ortaklarının ihtiyaçlarını ileri iletişim teknolojileri ile buluşturmayı ilke edinen Avea, İş Bankası ile imzaladığı iş birliği kapsamında, ilk aşamada 2 bin banka çalışanının hayatını kolaylaştıracak yeni bir projeyi daha hayata geçirdi.

Proje kapsamında İş Bankası çalışanları, ihtiyaç duymaları halinde masa telefonlarına gelen çağrıları cep telefonlarından karşılayarak, zaman ve mekandan bağımsız çalışma imkanına da sahip oldu. Çalışma kapsamında, gelişmiş bir santralin tüm özelliklerine sahip, ekstra bir santral yatırımına ihtiyaç duymayan Avea Gelişmiş Yönlendirme Hizmeti ile, İş Bankası hem tasarruf edecek hem de çalışanlarının verimliliğini artıracak. Hizmet kapsamında, İş Bankası çalışanları tüm çağrılarını cihazdan bağımsız olarak yönetebilecek, çağrı sırasında masa telefonundan cep telefonuna ya da cepten masaya çağrıyı kesilmeden aktarabilecekler. Ortak kurumsal telefon rehberi gibi ek faydaları ile bütünleşik olan yapı, çalışanlar için iletişimi daha da kolaylaştıracak.

İş Bankası'nın, gerçekleştirdiği teknoloji yatırımları ile, finans sektörünün öncülerinden biri olduğuna dikkat çeken İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Hakan Aran, Avea ile gerçekleştirilen bu projenin önemi hakkında şunları söyledi: "Müşteri ilişkileri ve iş süreçlerimize olumlu katkısına ek olarak, uygulamanın en önemli yanı, çalışanlarımızın verimliliğini artıracak olması. Teknolojiyi kurumsal çevikliliğimizi artırıp müşterilerimizin memnuniyet seviyesini yükseltmek için kullanmaya devam edeceğiz".

Aran, İş Bankası'nın bu uygulama ile müşteriye en yakın banka olma stratejisine bir adım daha yaklaştığını belirterek, IP altyapısını mobil teknoloji ile birleştirdiklerinin altını çizdi.

Özgürleştirirken iletişim maliyetini de düşürüyor…

Avea Gelişmiş Yönlendirme Hizmeti'nin, her gün binlerce müşteriye hizmet veren İş Bankası çalışanlarının hayatını kolaylaştırabileceğini dile getiren Avea Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Şahin, "Yenilikçi teknolojilerin lideri bir şirket olarak, geliştirdiğimiz katma değerli ürünlerimiz ve verimlilik sağlayan çözümlerimizle; kurumların bilişim teknolojilerinden daha fazla yararlanmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Gelişen teknolojiler sadece bireysel değil, kurumsal müşterilerimizin de hayatına önemli bir katkı sağladığı gibi, onlara sektörlerinde fark yaratacak, hizmet kalitelerini yükseltecek bir açılım da sağlıyor. Bu kapsamda hayata geçirdiğimiz yeni sistemin, İş Bankası çalışanlarının ulaşılabilirliliğini artırarak, daha efektif bir çalışma ortamı yaratacağına inanıyoruz. Gelişmiş Yönlendirme Hizmeti sayesinde, İş Bankası çalışanları zaman ve mekandan bağımsız hareket ederek özgürleşecek. Sadece çalışanı değil, kurumu da gözeten sistem, iletişim maliyetlerini düşürerek, tasarruf boyutunu da güçlendirecek. Avea olarak, bilişim teknolojilerinin iş dünyasına entegrasyonunu sağlayan ürün, hizmet ve çözümler geliştirmeye; ve bunları kullanan sektöründe lider şirketlerle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Bankacılık dışında otomotivden, perakendeye tüm sektörlere

Şahin, sorular üzerine çalışanların yurtdışındayken de gelen aramalara yanıt verebileceğini vurgularken, bu uygulama ile doğru stratejiler geliştirilerek çalışanların iş dışında evden ve istedikleri yerden çalışma özgürlüğüne de kavuşacaklarını kaydetti. Coşkun Şahin, bankacılık dışında uygulamanın, tüketici elektroniği, otomotiv, perakende ve medyada sektörlerinde ciddi verimlilik sağlayacağını kaydetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Avea ile İş Bankası'ndan Kazandıran 'İş' Birliği'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement