Avea'ya Kss Çözümleri'nde "Jüri Birincilik Ödülü" ve "İnovasyon Ödülü" - Son Dakika
Güncel

Avea'ya Kss Çözümleri'nde "Jüri Birincilik Ödülü" ve "İnovasyon Ödülü"

Avea\'ya Kss Çözümleri\'nde "Jüri Birincilik Ödülü" ve "İnovasyon Ödülü"

Avea Kuluçka Merkezi, Kurumsal Sosyal Sorumluluk (KSS) çözümlerinin anlatıldığı Türkiye  KSS Pazaryeri etkinliğinde,   KSS Çözümleri’nde "Jüri Birincilik Ödülü"ne ve "İnovasyon Ödülü"ne layık görüldü.

07.12.2013 12:07

Avea Kuluçka Merkezi, Kurumsal Sosyal Sorumluluk (KSS) çözümlerinin anlatıldığı Türkiye KSS Pazaryeri etkinliğinde,   KSS Çözümleri'nde "Jüri Birincilik Ödülü"ne ve "İnovasyon Ödülü"ne layık görüldü.

Avea tarafından yapılan açıklamaya göre,  Avea CSR Europe (Avrupa Kurumsal Sosyal Sorumluluk) Ulusal Ortakları ve KSS uzmanlarından oluşan jüri kurulu tarafından verilen bu ödülleri  Avea adına  AveaLabs Birim Müdürü Dr. Salih Ergüt aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Avea Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Şahin,  Kuluçka Merkezi'nde, teknoloji tabanlı yeni işletmelerle işini yeni kurmuş ve büyütmek isteyen öğrenci ve genç girişimcileri desteklediklerini belirterek, onlara fikir ve projelerini hayata geçirecekleri bir ortam sunduklarını ifade etti.

2011 yılında hayata geçirdikleri Kuluçka Merkezi'nin ilk mezunlarını haziran ayında verdiklerini bildiren Şahin, Kuluçka Merkezi'ndeki yeni girişimci adaylarının da geleceğin başarılı işletmeleri, dev şirketleri olacağına inandıklarını dile getirdi.

Şahin, bu kapsamda, Kuluçka Merkezi'nin  bir teknoloji üssü olmasının yanında, geleceğin güçlü yatırımcılarının ve başarılı girişimcilerinin de yetiştiği bir çatı olarak şirket için de büyük önem taşımakta olduğunu vurguladı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Avea'ya Kss Çözümleri'nde 'Jüri Birincilik Ödülü' ve 'İnovasyon Ödülü' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement