Aydın Ziraat Odaları Didim'in Ev Sahipliğinde Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Aydın Ziraat Odaları Didim'in Ev Sahipliğinde Bir Araya Geldi

Aydın Ziraat Odaları Didim\'in Ev Sahipliğinde Bir Araya Geldi

Aydın Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Didim Ziraat Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

30.01.2018 15:52

Aydın Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Didim Ziraat Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıda Oda başkanları sorunları ele aldı.

Aydın Ziraat Odalarının Aylık İl Koordinasyon kurulu toplantısı Didim'de yapıldı. Didim Ziraat Odasında yapılan toplantının ev sahipliğini Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir yaparken, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'da toplantıya katıldı.

Aydın Efeler Ziraat Odası Başkanı ve Ziraat Odaları İl Koordinasyon kurulu başkanı Rıza Posacı başkanlığındaki toplantıya 17 ilçenin oda başkanlarından bazılarının katılamadığı görüldü.

Toplantının açılışına konuşan Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir Didim olarak toplantıya ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını belirterek, belirlenen konuların ele alınacağı ve çözüm yollarının görüşüleceği toplantının hayırlar getirmesini diledi.

Toplantı öncesinde görüşülecek konularla ilgili basına bilgiler veren Ziraat Odaları İl Koordinasyon kurulu başkanı Rıza Posacı "Büyükşehir belediyesi ziyaretinde görüşülen zeytin yapı tadım konusunda sunum yapılması, zeytinlik alanlarına yol yapılması ve var olan yolların rehabilite edilmesi ve zeytin yağı sıkım faturalarında süre uzatılması konuları gündem de ama toplantı içinde yeni konularda olabilir."dedi.

Posacı Süreç içerisinde Aydın ve İzmir'de fuarlar olacağını ve katılımların sağlanıp destek olunacağını söyledi.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise Aydın'da Tarıma, Hayvancılığa ve üretime yöne veren kurumların başkanlarını Didim'de görmekten mutlu olduğunu belirtti. Belediye olarak tarımın desteklenmesi konusunda girişimlerde bulunduklarını belirten Atabay "Özellikler Akyeniköy, Akköy ve Balat mahallelerinde zeytinliklere giden yolların açılması konusunda çalışmalarımız oldu. Bunun yanı sıra zeytin üreticilerimizin dane zeytinlerini uygun bir yerde güvenli şekilde satış yapmaları için satış yeri hazırladık. Çok ta güzel oldu ve büyük beğeni topladı. Bizler turizmin yanı sıra tarımında entegreli şekilde gelişmesi noktasında çalışmalara destek olmaya devam ediyoruz."dedi.

Toplantının sonunda Nazilli'deki tarım fuarına gerçekleştiren özel firma tarafından oda başkanlarına teşekkür şilti verildi; ardından oda başkanları bir restaurantta düzenlenen yemekte ağırlandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aydın Ziraat Odaları Didim'in Ev Sahipliğinde Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement