Babasının ve Kuzeninin Ardından O da İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Babasının ve Kuzeninin Ardından O da İntihar Etti

Babasının ve Kuzeninin Ardından O da İntihar Etti

Zonguldak'ta oturan 35 yaşındaki Bayram Atalay, 'Ölümümden kimse sorumlu değildir' yazılı not bırakıp kendini iple ağaca asarak yaşamına son verdi.

27.02.2012 16:30

Zonguldak'ta oturan 35 yaşındaki Bayram Atalay, 'Ölümümden kimse sorumlu değildir' yazılı not bırakıp kendini iple ağaca asarak yaşamına son verdi. Bayram Atalay'ın, tartıştığı eşinin boşanacağını söylemesi nedeniyle bunalıma girmiş olabileceği belirtildi. Atalay'ın babası 50 yaşındaki Şaban Atalay'ın ve kuzeni 31 yaşındaki Ali Atalay'ın da daha önce kendilerini av tüfeği ile vurarak intihar ettiği öğrenildi.

Lokantada aşçı olarak çalışan evli ve 1 çocuk babası Bayram Atalay, dün akşam saatlerinde Birlik Mahallesi'ndeki evinin yakınında bulunan Mimar Sinan İlköğretim Okulu'nun önündeki ağaca kendini iple astı. Yoldan geçen bir kişinin ihbarıyla olay yerine gelen polis, çevrede inceleme yaptı. Yere indirilen Bayram Atalay'ın cesedinin üzerinde, 'Ölümümden kimse sorumlu değildir. Kızım beni affet' yazılı not bulundu.

Bayram Atalay'ın, eşi Naciye Atalay ile sık sık tartıştığı, eşinin ailesiyle de sorunlar yaşadığı belirtildi. Çiftin en son 2 gün önce tartıştıkları, Naciye Atalay'ın boşanmak istediğini söylediği öğrenildi. Bayram Atalay'ın, bu yüzden bunalıma girmiş olabileceği ifade edildi.

Bayram Atalay'ın babası inşaat işçisi Şaban Atalay'ın Eylül 2009'da, maden işçisi kuzeni Ali Atalay'ın da Mayıs 2010'da göğüslerine dayadıkları av tüfeklerini ateşlerek intihar ettiği belirtildi. Şaban Atalay'ın psikolojik sorunları bulunduğu, Ali Atalay'ın ise herhangi bir probleminin olmadığı bildirildi.

Bayram Atalay'ın cenazesi, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morgunda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Atalay'ın cenazesi, Birlik Mahallesi'ndeki evinde yapılan duanın ardından memleketi Ereğli İlçesi'ne bağlı Sücüllü Köyü'ne götürüldü. Cenazenin eve getirilmesi sırasında yakınları gözyaşlarına boğuldu. Eşi Naciye Atalay, kızı 12 yaşındaki Şevval'e sarılarak, "Kızım baban bizi bırakıp gitti, bizi düşünmedi" diyerek ağladı.

Bayram Atalay'ın yakınları, Naciye Atalay'ın ablası Fatma Akkaya'nın cenaze evine girmesine izin vermedi. Fatma Akkaya'nın ise eve girmekte ısrar etmesi üzerine kısa süreli tartışma yaşandı. Bayram Atalay'ın cenazesi, ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra babasının mezarının yanında toprağa verildi.

EE,GG(EE/BT) - Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Babasının ve Kuzeninin Ardından O da İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement