Bahçeşehir Koleji Anaokulu Yenileme Projesine Mersin'de Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Bahçeşehir Koleji Anaokulu Yenileme Projesine Mersin'de Devam Ediyor

Bahçeşehir Koleji Anaokulu Yenileme Projesine Mersin\'de Devam Ediyor

Bahçeşehir Koleji, 20'nci yılında, 20 Şehirde, 20 Devlet Anaokulu Yenileme Projesi’nin yedincisini Mersin’de gerçekleştirecek.

24.02.2014 13:51

Bahçeşehir Koleji, 20'nci yılında, 20 Şehirde, 20 Devlet Anaokulu Yenileme Projesi'nin yedincisini Mersin'de gerçekleştirecek.

Bahçeşehir Koleji, 20. yılını kutladığı 2013-2014 eğitim öğretim yılında öğrencilerinin katılımı ile 20 şehirde, 20 devlet anaokulunu yenileyerek, Türkiye'nin geleceği için çalışmaya devam ediyor. Bahçeşehir Koleji'nin "SosyalBenJunior" ekibi öğrencileri bu sosyal sorumluluk projesi kapsamında kampüslerinde oyuncak toplayarak, devlet anaokullarının yenilenmesine katkıda bulunuyor; içinde bulundukları toplumun yaşam kalitesini iyileştirmeyi öğreniyor.

Bahçeşehir Koleji'nin '20 Şehirde 20 Devlet Anaokulunu Yenileme Projesi' için Bahçeşehir Yayınları çocuk kitapları, Okul Yapı eğitim materyalleri sağlıyor. Bahçeşehir Üniversitesi ise projenin gerçekleşeceği her şehirde, değerli akademisyenleriyle "Erken Çocukluk Eğitimi – Erken Adımlar Semineri" başlığı ile tüm anaokulu öğretmenlerine Okul Öncesine yönelik seminerler veriyor.

Bahçeşehir Koleji, 20. Yıl projesi kapsamında Anaokuluna eğitim materyali, çocuk kitapları ve oyuncak desteği veriyor. Bahçeşehir Koleji öğrencileri 27 Şubat Perşembe günü saat 13.30'da Mersin Çavuşlu Anaokulu'nu ziyaret ederek, toplanan tüm yardımları iletecekler. Saat 17.30'da ise Mersin'deki tüm anaokulu öğretmenlerine Bahçeşehir Üniversitesi'nden Prof. Dr. Filiz Polat tarafından, "Okul Öncesi Eğitim ve Erken Müdahale" semineri verilecek. Seminer, Mersin Bahçeşehir Koleji konferans salonunda gerçekleştirilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bahçeşehir Koleji Anaokulu Yenileme Projesine Mersin'de Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement