Bakan Çelik'ten Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı'na Taziye Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Bakan Çelik'ten Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı'na Taziye Ziyareti

Bakan Çelik\'ten Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı\'na Taziye Ziyareti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Emin Aydın'a taziye ziyaretinde bulundu.

03.04.2013 16:31

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Emin Aydın'a taziye ziyaretinde bulundu.

Bir dizi açılış ve temasta bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya ile birlikte, geçtiğimiz günlerde babası vefat eden Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Emin Aydın'a taziye ziyaretinde bulundu.

Taziyeleri Yunus Emre Caddesi'nde bulunan Özlek Camii Taziye Evi'nde kabul eden Mehmet Emin Aydın, Bakan Çelik ve Hisarcıklıoğlu'na ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Gerçekleştirilen ziyaretin ardından Bakan Çelik, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Kaya ve beraberindekiler, verilen yemeğe katıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Çelik'ten Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı'na Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement