Bakan Eroğlu: Bazı Partiler Durmaya Devam Etsin, Biz Koşuyoruz - Son Dakika
Güncel

Bakan Eroğlu: Bazı Partiler Durmaya Devam Etsin, Biz Koşuyoruz

Bakan Eroğlu: Bazı Partiler Durmaya Devam Etsin, Biz Koşuyoruz

Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bir Dizi Açılış, Temel Atma Ve Ziyaretlerde Bulunmak İçin Memleketi Afyonkarahisar'a Geldi.

21.06.2013 00:20

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bir Dizi Açılış, Temel Atma ve Ziyaretlerde Bulunmak İçin Memleketi Afyonkarahisar'a Geldi. Bakan Eroğlu, İki Gün Sürecek Programı Kapsamında İlk Olarak Valiliği Ziyaret Etti. Burada Kurumların Yöneticileriyle Bir Araya Gelen Bakan Eroğlu, Daha Sonra Basın Toplantısı Düzenledi. Veysel Eroğlu'nun Sol Elindeki Yüzük Parmağında Taşıdığı Ay Yıldız Motifli Yüzük İse Dikkati Çekti.

Hükümet Olarak Türkiye ve Afyonkarahisar'da Pek Çok Yatırıma Destek Verdiklerini Belirten Eroğlu, Gezi Parkı'na Destek İçin Başlatılan 'Duran Adam' Eylemine de Gönderme Yaptı. Eroğlu, "Afyonkarahisar'da Yatırımlar Doludizgin Devam Ediyor. Bazı Partiler Durmaya Devam Etsin. Ama Biz Hızla Yolumuza Devam Edeceğiz. Biz Koşmaya Devam Ediyoruz. Ülke İçin Koşuyoruz. Gölge Etmesinler, Başka İhsan İstemiyoruz Onlardan" Dedi.

'KİMSEYE VERMEDİK ESKİŞEHİR'e VERDİK'

İstanbul'da Çevre Temizliği İçin Ellerinden Geleni Yaptıklarını Hatırlatan Eroğlu, "Biz Bütün Türkiye'ye Ne Gerekiyorsa Yaptık. Siyasi Parti Gözetmiyoruz. Hiçbir Büyükşehir Belediyesine Katı Atık Bertaraf Tesisi Kurması İçin Hibe Vermedik, Ama Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne 550 Bin Lira Verdik. Haliç'i Temizleyen Biziz, İstanbul'a Katı Atık Bertaraf Tesisini Kuran Biziz. Çevre Konusunda Ağızlarını Kapasınlar, Yaptıklarımızın Altında Kalırlar" İfadelerini Kullandı.

ABDÜLHAMİT HATIRLATMASI

Gezi Parkı Eylemlerinin Ağaçların Kesilip Kesilmemesi Dolayısıyla Çıkmadığını Söyleyen Eroğlu, Osmanlı Devleti Döneminde, 1908 Yılında Abdülhamit'in Duyun-U Umumiye'ye Olan Borcu Silmek İsterken Bu Tür Olaylarla Karşılaştığını Vurguladı. Eroğlu, AK Parti Hükümetinin de 14 Mayıs 2013'Te Uluslararası Para Fonu'na Olan Borcu Sildiğini, Bu Nedenle Bazı Kesimlerin Rahatsız Olduğuna Dikkat Çekti. Eroğlu, Gerçekten Ağaç İçin Eylem Yapan Gençleri Sevdiğini, Ancak Araya Provokatörlerin Girdiğini Kaydetti.

'METREKARE HESABINI İYİ YAPSIN'

"Gelmiş Geçmiş Hükümetler İçinde En Çevreci Hükümet Biziz" Diyen Bakan Eroğlu, Şöyle Devam Etti:

"Meclis'te Bunu İlan Ettim, Hodri Meydan Dedim. Biz Son 10 Yılda 2 Milyar 800 Milyon Adet Fidanı Toprakla Buluşturmuşuz. Hatta Bunun Hesabını Şaşırmışlar. Sayın Kılıçdaroğlu, Bir Ara 'Bu Kadar Fidan 10 Yılda Dikilemez. Bunun İçin 213 Yıl Gerekir' Dedi. Tabii Onların Hızına Göre 213 Bile Yetmez, Ama Biz Onların 213 Yılda Yapacağını 10 Yılda Yapıyoruz. Farkımız Bu. Bir de Lütfen Matematiği İyi Öğrensinler. Kilometrekareyi Metrekareye Çevirirken Sağlam Danışmanlar Tutsun. 'Bu Kadar Fidan Türkiye'ye Sığmıyor' Dediler. Türkiye'nin Yüzölçümü 780 Bin Kilometrekare. Bunu Metrekareye Çevirirsek, 780 Milyon Metrekare Değil 780 Milyar Metrekare Olur. Bunların Kafaları Basmıyor." Bakan Eroğlu, Daha Sonhra AK Parti İl Başkanlığı ile Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Murat ARISOY- Onur BAYRAM/AFYONKARAHİSAR, (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Eroğlu: Bazı Partiler Durmaya Devam Etsin, Biz Koşuyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement