Bakan Eroğlu'nun Toplantısı Düğünle Çakıştı - Son Dakika
Güncel

Bakan Eroğlu'nun Toplantısı Düğünle Çakıştı

Bakan Eroğlu\'nun Toplantısı Düğünle Çakıştı

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr.Veysel Eroğlu'nun Kahramanmaraş'ta katıldığı toplantı, düğün töreniyle çakışınca renkli görüntüler ortaya çıktı.

17.11.2012 22:11

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun Kahramanmaraş'ta katıldığı toplantı, düğün töreniyle çakışınca renkli görüntüler ortaya çıktı.

Bakan Eroğlu, belediye ve AK Parti ziyaretlerinin ardından bakanlığına bağlı kurumların DSİ Cumhuriyet Salonu'nda düzenlediği koordinasyon toplantısına katıldı. Buradaki toplantıda DSİ ve Orman Bölge Müdürleri, yapılan çalışmalara ilişkin Bakan Eroğlu'na brifing verdi.

Toplantının devam ettiği saatte ise, aynı salona daha önceden rezerve edilmiş bir düğün vardı. Düğünün başlama saatinin yaklaşmasıyla salona gelen misafirler, toplantı nedeniyle içeri alınmadı. Bunun üzerine ortam kısa süreli gerginleşirken, durum Bakan Eroğlu'na iletildi. Eroğlu, haberi alır almaz toplantıyı bitirerek, düğün taraflarının salona alınmasını istedi. Bakan Eroğlu, daha sonra gelin ve damadın babaları Mehmet ve Mevlüt Yerli'yi kucaklayarak tebrik etti.

Genç çifte mutluluklar dileyen Bakan Eroğlu, Başbakan Erdoğan'ın 3 çocuk sözlerini de hatırlatarak, gelin Yeliz ve damat Ali Yerli'nin en az 3 çocuk yapmalarını istedi. Bakan Eroğlu'nun onuruna verilen akşam yemeğine katılmak için salondan ayrılmasının ardından düğüne başlandı.

Programa, TBMM Başkanvekili Prof. Dr. Mehmet Sağlam, Türkiye Parlamenterler Birliği Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, Vali Şükrü Kocatepe, Milletvekilleri Sıtkı Güvenç, Dr. Yıldırım Ramazanoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, AK Parti İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, bürokratlar ve siyasiler katıldı. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Eroğlu'nun Toplantısı Düğünle Çakıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement