Bakan Işık'tan Aslantürk'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Bakan Işık'tan Aslantürk'e Ziyaret

Bakan Işık\'tan Aslantürk\'e Ziyaret

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, hac görevini ifa eden Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD) Genel Başkanı Nurettin Aslantürk'ü iş yerinde ziyaret etti.

16.10.2015 09:09  Güncelleme: 09:10

Beraberindeki Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve parti yöneticileri ile birlikte TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk'ü Şekerpınardaki çalışma ofisinde ziyaret eden Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, hayırlı olsun dileklerini ilettiği Başkan Aslantürk ile çeşitli konulara ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Yerli otomobille ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini, Saab markasını da tüm fikri mülkiyet hakları ile birlikte uygun bir fiyata satın aldıklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, ziyaretlerinden dolayı Bakan Fikri Işık ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Bir işadamı olarak istikrarın çok önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Aslantürk, Türkiye'nin kısa süre geldiği noktanın ortada olduğunu belirterek, hız kesmeden Türkiye'deki değişim ve dönüşümün devam etmesi gerektiğini, bunun içinde istikrar ve güvenin sürmesi gerektiğinin altını çizdi.
Derneğin yaptığı çalışmalarla ilgili bakan Işık'a kısa bilgiler veren TÜKSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Pazar günü Gebze'de yapacağı miting sonrası programı müsait olması durumunda işadamları ile birlikte ağırlamak istediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bakan Işık'tan Aslantürk'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement