Ballantine’s İle Mesai Sahnede Devam Ediyor! - Son Dakika
Güncel

Ballantine’s İle Mesai Sahnede Devam Ediyor!

Ballantine’s İle Mesai Sahnede Devam Ediyor!

İş Dünyasının Gizli Yeteneklerini Keşfetmek İçin Tom Tom Sokak İndigo'da Buluşuyoruz.

15.04.2011 16:52  Güncelleme: 16:53

Sadece şirket çalışanlarından oluşan müzik gruplarının yarışabileceği "Ballantine's ile Sahne Şirketlerin" adlı müzik yarışmasının ilk performansı 28 Nisan 2011 Perşembe gecesi Tom Tom Sokak İndigo'da başlayacak.

Müzik grubu olan veya grup kuracak tüm şirket çalışanlarına açık olan "Ballantine's ile Sahne Şirketlerin" yarışmasında gruplar, önümüzdeki günlerde açıklanacak yarışma Jürisinin oyları ve dinleyicilerin Teknika keypad'ler aracılığı ile vereceği canlı oylar ile seçilecek.

31 Mayıs'ta gerçekleşecek final gecesinde kazanan grubu Paris'de 25 Haziran tarihinde Stade De France'da gerçekleşecek Black Eyed Peas konserine bilet, ulaşım ve konaklama hediyeleri beklerken, buna ek olarak Zuhal Müzik tarafından müzik aletlerini karşılayacak bir de hediye çeki verilecek.

20 Nisan 2011 Çarşamba günü son başvuru tarihi olan yarışmaya katılması kesinleşen şirket müzik grupları arasında McCann Erickson, Turkcell, Citibank, Pirelli, Avea, Tusaş, Tbank, ING Bank, Nokia Siemens Networks, Tüpraş, Chartis Sigorta, Jotun Boya ve Sigorta Bilgi Merkezi gibi iddialı şirketler yer alıyor.

Yarışmaya katılmak isteyen gruplar, 20 Nisan tarihine kadar www.facebook.com/BallantinesTurkiye adresinde yer alan formu doldurabilirler.

Ballantine's ana sponsorluğunda ve Rock FM'in katkılarıyla gerçekleşecek performanslar: 28 Nisan – 31 Mayıs 2011 tarihleri arasında Perşembe Geceleri TomTom Sokak, İndigo' da gerçekleşecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ballantine’s İle Mesai Sahnede Devam Ediyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement