Bandırmaspor Başkanı Elmastaş "Yolsuzluk" İddialarını Reddetti - Son Dakika
Güncel

Bandırmaspor Başkanı Elmastaş "Yolsuzluk" İddialarını Reddetti

Bandırmaspor Başkanı Elmastaş "Yolsuzluk" İddialarını Reddetti

Tufan DALGIÇ / BANDIRMA(Balıkesir), (DHA )- SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup takımı Bandırmaspor'un Başkanı Erhan Elmastaş, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında kulüpte yolsuzluk yapıldığına ilişkin iddiaların doğru olmadığını söyledi.

11.07.2017 17:45

Tufan DALGIÇ/ BANDIRMA(Balıkesir), (DHA )- SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup takımı Bandırmaspor'un Başkanı Erhan Elmastaş, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında kulüpte yolsuzluk yapıldığına ilişkin iddiaların doğru olmadığını söyledi.

Başkan Demirtaş, önce yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldığını açıkladı. Bandırmaspor'da yönetimin görev dağılımı şöyle:

"Asbaşkanlar Ömer Beyaz, Bilgen Süngü ve Galip Akgün, Basın Sözcüsü Erol Rüzgar, Taraftar Sorumlusu Gökhan Yankol, Altyapı sorumlusu Ertunç İşbay ve Ümit Babacan, 2'nci Başkan Hasan Çakmak, Veznedar ve Muhasip Egemen Öncal Özhuy, otopark sorumlusu Erol Rüzgar ve Kadir Bora Kaskiler, tesis sorumlusu Adnan Tuksal, hukuk işleri Volkan Gözükara, reklam ve sponsor Bora Öziş ve Kadir Bora Keskinler"

ELMASTAŞ "HESABINI VEREMEYECEĞİM HİÇBİR ŞEY YOK"

Daha sonra geçen hafta eski sportif direktör Süleyman Takunyacıoğlu'nun ortaya attığı yolsuzluk iddialarına cevap veren Başkan Elmastaş, bu konuda şunları söyledi:

"6 milyon borcumuz olduğunu söylüyoruz. 1 Milyon 700 civarı bizden öncekilerin alacakları. 4 milyon 360 bin lira yönetimin alacağı. Bunlar ayrı ayrı söylenmez. Reklam anlaşmaları yaptık, bağış makbuzlarını faturalarını karşılık verdik. Süleyman Takunyacıoğlu, 1 milyon doların benim üstümden Bandırmaspor'a geçirildiği söylemiş, böyle bir şey yok. Beni mahkemeye versinler. İftira atmak kolay, bir şey ispat etmek ortaya koymak gerekir."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bandırmaspor Başkanı Elmastaş 'Yolsuzluk' İddialarını Reddetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement