Başbakan: Burakcan Cinayetini DHKP-C Üstlendi - Son Dakika
Güncel

Başbakan: Burakcan Cinayetini DHKP-C Üstlendi

Başbakan: Burakcan Cinayetini DHKP-C Üstlendi

Başbakan Erdoğan, Aksaray mitinginde Okmeydanı'nda hayatını kaybeden Burakcan Karamanoğlu'nu DHKP-C'nin öldürdüğünü söyledi.

13.03.2014 17:38  Güncelleme: 00:16

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Aksaray'da düzenlediği mitingde partililerine seslendi. Erdoğan, Berkin Elvan protestoların sonrası Okmeydanı'nda yaşanan gerginlikte silahla vurularak hayatını kaybeden Burakcan Karamanoğlu'nu DHKP-C'nin öldürdüğünü söyledi.

"MHP İLE DHKP-C'NİN BİR ARAYA GELDİĞİNE İNANIR MIYDINIZ?"

Başbakan, "12 yıldır Türkiye'yi millet yönetiyor, kararları sizler veriyorsunuz. Birileri milletin iktidarından rahatsız oldu. Eski Türkiye'de olduğu gibi, ülkeyi manşetler yönetsin istiyorlar. Eski Türkiye'de olduğu gibi, ülkeyi, holdingler, işverenler, elitler, bir avuç seçkin yönetsin istiyorlar. Bunların meselesi biz değiliz; bunların meselesi AK parti değil; bunların meselesi millet, bunların meselesi sizsiniz, siz.

Allah aşkına, MHP ile eli kanlı, devlet düşmanı DHKP-C'nin bir araya geleceğini söyleseler, inanır mıydınız? Artık inanın." dedi.

"UYANIK OLMALI, DİK DURMALIYIZ"

Erdoğan, "Pensilvanya'nın medyası bu teröristlere destek veriyor. İstanbul'da dün gördünüz itfaiye aracına saldırdılar. Bunlara karşı her zaman uyanık olmak zorundayız. Dik durmak zorundayız." diye konuştu.

"BURAK'IN SUÇU NEYDİ?"

Başbakan Erdoğan, "Askerden dönmüş bir gencimizi öldürdüler. Burak evladımızın ne suçu vardı? Dün güya cenazedeler. Ne cenazesi? 10 tane seçim koordinasyon merkezimizi yaktılar. Kaç tane seçim büromuzu yaktılar. Mısır'ın,Filstin'in, Mavi Marmara'nın çocukları için vicdanı sızlamayan Pensilvanya milleti kışkırtmak için mesaj veriyor. Yazıklar olsun. Bu montaj 30 Mart'ta dağılır. Bu montajı siz dağıtacaksınız." şeklinde konuştu.

İşte Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından bazı satırbaşları:

Faizleri gerilettik. Devlet yüzde 63 ile borçlanıyordu şimdi tek haneli rakamlardayız. Kardeşlerim Marmaray Sultan Abdülhamit'in rüyasıydı. Bunu yapmayı biz başardık. İstanbul'da 2 gün sis oldu 300 bin araç Marmaray'ı kullandı.

"BİZE ÇEVRECİLİK ÖĞRETEMEZLER"

İhracatımız göreve geldiğimizde 36 milyardı (dolar) şimdi 152 milyar. Takiye, yalan, iftira bunlarda her yol meşru. Mayıs'ta çevrecilik tutturdular, çevrecilikte kimse bizimle yarışamaz. 3 milyar ağaç diken AK Parti iktidarına kimse çevrecilik öğretemez.

"HER ZAMAN DİK DURDUK"

Kılıçdaroğlu, seçimde 1. olamazsa görevi bırakacak mı? Evet diyemiyor. 4 yılda 3 seçim yaşadık hepsinde nal topladı. Biz her zaman dik durduk bütün badirelerin üstesinden geldik.

"AMAÇ TÜRKİYE'YE DARBE İNDİRMEK"

Şimdi de 'yolsuzluk' adı altında 17 Aralık sürecini başlattılar. Amaç yeni Türkiye'ye darbe indirmektir.

"BİZİM İNANCIMIZDA DİNLEME, GÖZETLEME YOKTUR"

Bir ülkenin Başbakanı'nı, Cumhurbaşkan'ını , Milletvekilini ve en önemlisi halkını dinlemek en büyük suçtur. Pensilvanya'daki zaten yakınındaki kişiyi 15 yıl dinliyor. O zata soruyor, "Ne yapıyorsun takip etmem lazım." diyor. Yahu böyle bir hoca olabilir mi? Bizim inancımızda dinleme, gözetleme yoktur.

"30 MART'TA EN GÜZEL CEVABI VERECEĞİZ"

Kardeşlerim bu 17 gün çok önemli. Bizim abilerimiz ve ablalarımız sizlersiniz. 15 gün kapı kapı dolaşmaya var mısınız? Türkiye oynanan oyunu görüyor. 30 Mart'ta bunlara en güzel cevabı vereceğiz. Her gittiğimiz ilde insanlar meydanları dolduruyor, Türkiye'de oynanan oyunu görüyor.




Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Başbakan: Burakcan Cinayetini DHKP-C Üstlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (58)

  • TEPKİ İÇİN AKP: ARKADAŞLAR BEN AKP YE OY VERMEYİ DÜŞÜNMÜYORDUM AMA ÜLKEMİZDE YAŞANAN SOKAK HAREKETLERİNE TEPKİ OLARAK OYUMU AKP YE VERİCEM ÇÜNKÜ BU SOKAĞA ÇIKAN LAR BAŞARILI OLURSA SEÇİMLERİ ETKİLİYEBİLİRLERSE BUNU HER ZAMAN YAPAR BİRİLERİ VE BUNDAN ZARARI BİZ GÖRÜRÜZ HALK OLARAK 70 102 Yanıtla
    ali ateş: hadi ordan sahtekar akp li 0 0
  • osman: ölümlerin sorumlusu kılıçtaroğludur. 32 51 Yanıtla
  • SIRNAK73: Bu Zat Türkiyeyi kaosa Sürükleyecek, Derhal Kaddafi Gibi Linç edilmelidir.!! 32 30 Yanıtla
  • tutku: dik dur usta biz yanındayız sen yeterki dik durr 27 34 Yanıtla
  • ADEMOĞLU: EĞER SEN KIŞKIRTMASAYDIN, AYRIŞTIRMASAYDIN ORTALIK DA KARIŞMAYACAKTI, O TERÖRİSTLERİN DE EKMEĞİNE YAĞ SÜRÜLMEYECEKTİ. SEN BİR PROVAKATÖRSÜN VE OLAYLARIN BU HALE GELMESİNE ÖNCÜLÜK EDİYORSUN... AMA KAÇAMAYACAKSIN... 35 25 Yanıtla
  • erdem can: burdaki insanların cogu basbakanımza düsman oldugu icin onu sucluyorlar herkes kendi inandigi seyin pesinden kosar allah akıl fikir vermıs kulan diye ama bu ulkede cok beyin özrlüsü oldugu icin kandırmak kolay..SONUNA KADAR AK PARTİ SONUNA KADAR R.T.E 16 25 Yanıtla
  • MİLLİYETÇİ: EY TAYYİP; BİLALİN DE SÜMEYYEN DE HATTA AK KOYUNLARIN DA SENİN OLSUN, TEPE TEPE KULLAN... İSTEDİĞİN KADAR SOKAKLARI DA KARIŞTIRABİLİRSİN... AMA BANA YETİMİMİN, DÜŞKÜNÜMÜM HAKKI OLAN 1 MİLYAR DOLARIN HESABINI VER, ÇALDIKLARINI HAZİNEME GERİ VER... UNUTTULAR SANMA, ASLA UNUTMAYACAĞIZ... 36 4 Yanıtla
  • OSMAN: Hey Başbakan bu kadar insanları kandırmanı anlamıyorum..Şu dediğin laflara bak iyice kendinden soğutuyorsun 25 6 Yanıtla
  • Ercan GÜNDEM: büyüksün TÜRKİYE'm, içeriden ve dışarıdan saldırıyorlar ama yıkılmayacaksın 12 19 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement