Başbakanlık Başmüfettişliği'ne Atama Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Başbakanlık Başmüfettişliği'ne Atama Yapıldı

Başbakanlık Başmüfettişliği\'ne Atama Yapıldı

Başbakanlık ve bazı bakanlıklarda açık bulunan kadrolarda görevlendirilecek isimlerin atamaları Resmi Gazete'de yayımlanarak gerçekleştirildi Başbakanlık ve bazı bakanlıklarda açık bulunan kadrolarda görevlendirilecek isimlerin atamaları Resmi...

24.01.2012 10:39

Başbakanlık ve bazı bakanlıklarda açık bulunan kadrolarda görevlendirilecek isimlerin atamaları Resmi Gazete'de yayımlanarak gerçekleştirildi Başbakanlık ve bazı bakanlıklarda açık bulunan kadrolarda görevlendirilecek isimlerin atamaları Resmi Gazete'de yayımlanarak gerçekleştirildi.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan atama kararlarına göre Başbakanlık'ta açıkta bulunan Başbakanlık Başmüfettişliği görevine aynı birim müfettişleri Mete Demirci ve Can Berk atandı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bakanlık Müşavirliği görevine, Prof. Dr. Zeynep Bengi Semerci Sözüer getirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığında açık bulunan Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğüne Mülkiye Başmüfettişi Ramazan Yiğit, Bakanlık Müşavirliğine Metin Yılmaz ve Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Adana Bölge Müdürlüğüne Adana Bölge Müdür Yardımcısı Abdülkerim Arıkan atandı.

İçişleri Bakanlığında ise 1'inci derece kadrolu Hukuk Müşavirliğine Adana İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Remzi Oğuz Yılmaz atandı.

Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına Merdan Tufan, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı Kurul Üyeliğine de Dr. Hüseyin Şirin getirildi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Başbakanlık Başmüfettişliği'ne Atama Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement