Başkan Canlı, Geniş Kapsamlı Basın Toplantısı Düzenledi - Son Dakika
Güncel

Başkan Canlı, Geniş Kapsamlı Basın Toplantısı Düzenledi

Başkan Canlı, Geniş Kapsamlı Basın Toplantısı Düzenledi

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, 8 Ekim'de Gümüş Otel'de, Gümüşhane, Torul ve Köse ilçelerinde bulunan yazılı basın, haber ajansı ve sosyal medyadan toplam 26 temsilcinin katıldığı basın toplantısı yaptı.

09.10.2013 18:26  Güncelleme: 18:25

Belediye Başkanı Mustafa Canlı, 8 Ekim 2013 Salı günü Gümüş Otel'de basın mensupları ile kahvaltılı basın toplantısı yaptı.

Bugüne kadar Gümüşhane'de yapılan basın toplantıları içinde en kalabalık basın mensubunun katıldığı toplantıya Gümüşhane, Torul ve Köse ilçelerinde bulunan yazılı basın, haber ajansı ve sosyal medyadan toplam 26 temsilci katıldı. Kahvaltılı basın toplantısında ayrıca; Gümüşhane Belediyesi'nin meclis üyeleri ile Belediye Başkan yardımcıları Bilal Özdener, Şevki Aşkın ve Sosyal İşler Müdürü Baddal Bayar da hazır bulundu.2013 seçimlerine tekrar aday olduğunu açıklayan Başkanımız Canlı, konuşmasında "Seçim bir demokratik yarıştır. 15 yıldır bu şehre hizmet ediyorum, yeniden göreve talibim. Bu işler biraz da nasip işi. Halkımız layık görürse tekrar bu şehre ve hemşerilerime hizmete devam ederiz. Seçimlerin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Canlı, Geniş Kapsamlı Basın Toplantısı Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement