Seydişehir Belediye Başkanı Çat'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Seydişehir Belediye Başkanı Çat'a Teşekkür Ziyareti

Seydişehir Belediye Başkanı Çat\'a Teşekkür Ziyareti

Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük ve beraberindekiler, Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

28.02.2014 17:14  Güncelleme: 17:16

Heyet, Seydişehir 'de Ticaret Odası olarak faaliyet gösteren kuruluşun, Sanayi ve Ticaret Odası olarak hizmet vermeye başlamasında sağladığı katkılar nedeniyle Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a teşekkürlerini sundu.

Ziyarette Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Küçük ile birlikte Refik Şenarslan, Harun Erkan,Kemal Akkoyun, Salih Yiğit, Mehet Kavalcı,Ömer Dere,Fatih Ayten,Ali Şentürk,İlyas Dinler hazır bulundu.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Çat konuşmasında şunları söyledi:"Sivil Toplum kuruluşlarımızın bir ülke için olmazsa olmazları arasında yer alması gerektiğini her platformda savunan bir insan olarak bulunduğumuz bu postta Seydişehir'imizin iktisadi, sosyal, kültürel ve eğitim hayatına katkıda bulunabilecek her yerde olmak zorunda hissederek hareket ettik. Gerek Bakan Danışmanlığı dönemimizde gerekse 59 aylık görev süremizde hiç kimsenin siyasi orijinine bakmadan Memleketimizin gelişmesi, halkımızın refah ve mutluluğu için elimizden ne geliyorsa yapmaya özen gösterdik.Bundan sonra da sivil toplum kurumlarımızla birlik beraberlik içerisinde ilçemizin kalkınması için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Ticaret odamızın bundan sonra Sanayi Odası hakkının iade-i itibar edilerek tekrar Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak hizmet vermesi çok önemli bir çalışma. Seydişehir adına zayi olan hakkın geri alınması konusunda çok önemli bir çalışmayı gerçekleştirmiş olmanız takdire şayan. Bundan sonra Seydişehirli tüccar ve sanayicimizin işlerini burada halledebilmesi hem zaman kaybını önleyecek hem de Seydişehir'imizin ekonomisine katkı sağlayacaktır.Memleketimize, tüccar ve sanayicimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum."

Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük, ziyaretle ilgi olarak düşüncelerini şu şekilde dile getirdi:"Seydişehir'imizin Konya İlçeleri arasında sanayi kenti olarak anılmasına rağmen sadece Ticaret Odası olarak hizmet vermesi yeterli değildi. Belediye Başkanımız Sayın Abdulkadir Çat Bey'in destek ve katkıları ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine yaptığımız görüşmeler sonunda kurumumuz bundan böyle Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak hizmet vermeye başladı. Seydişehir'imizde faaliyet gösteren tüccar ve sanayicilerimiz açısından güzel bir kazanım oldu.Sanayi Odası olma yolunda ilk çalışmaya başladığımız günden bu yana bizlere desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Abdulkadir Çat Bey'e teşekkürlerimizi sunuyoruz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seydişehir Belediye Başkanı Çat'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement