Başkan Ergün Esnaf Ziyareti Yaptı, İşyeri Açtı - Son Dakika
Güncel

Başkan Ergün Esnaf Ziyareti Yaptı, İşyeri Açtı

Başkan Ergün Esnaf Ziyareti Yaptı, İşyeri Açtı

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çarşı esnafını ziyaret etti.

19.01.2013 08:44

Sultan Camii'nden Tarzan Meydanı'na kadar olan güzergah üzerindeki esnaflara 'hayırlı işler' dileyen Başkan Ergün, Allı Kozmetik adlı firmanın şube açılış kurdelesini de kesti.

Haftalık Cuma ziyaretleri kapsamında her hafta bir mahalleyi ziyaret eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bu haftayı esnafa ayırdı. Sultan Camii'nden Tarzan Meydanı'na kadarki güzergah üzerinde bulunan esnafları ziyaret eden ve 'hayırlı işler' dileyen Başkan Ergün, Allı Kozmetik adlı işyerinin 4. şubesinin açılış törenine katıldı. Açılış törenine Başkan Ergün'ün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Hasan Eryılmaz, Cem Çöllü, Nursel Ustamehmetoğlu, MHP İl Başkanı Tamer Akkal, Merkez İlçe Başkanı Engin Kabadağ, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuççuoğlu, MHP Kadın Kolları Başkanı Sevil Şekercioğlu, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu, İşyeri Sahibi Atilla Cüneyt Çaşkurlu ile çalışanları katıldı.

Tüm esnaflarımıza bol kazançlar diliyorum

Açılış öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Atilla kardeşimizin Manisa'ya kazandırdığı mekanlardan bir tanesini açıyoruz. Bugün hayırlı bir gün. Bu hayırlı günde böylesine güzel bir mekanı açtığı için ve yeni bir istihdam alanı kazandırdığı için ben Atilla kardeşimi öncelikle tebrik ediyorum. Bundan sonraki süreçte bol kazançlar diliyorum. Allah hayırlı işler nasip etsin. Sonuçta Manisa değişiyor. Bu değişimin içerisinde yer alan bütün esnaf kardeşlerimizin bizlere vermiş oldukları destek nedeniyle bir kere daha teşekkür ediyorum. Önemli olan hizmet noktasında, vatandaşımızın mutluluğu noktasında yapılan bu çalışma ve gayretlerde bulunan tüm esnaf kardeşlerimize hayırlı kazançlar diliyorum" dedi.

Başkan'a cilt masajı

Konuşmanın ardından okunan dualar eşliğinde işyerinin açılış kurdelesi kesildi. İşyerini gezen ve işyeri sahibi Atilla Cüneyt Çaşkurlu'dan bilgi alan Başkan Ergün, cilt masajı da yaptırdı. İşyeri çalışanlarının ısrarı üzerine onları kırmayan ve masaj koltuğuna oturan Başkan Ergün'ün cildine yaklaşık 10 dakika süren bir masaj yapıldı. Masajın ardından gazetecilerin günlük bakımıyla ilgili sorularını yanıtlayan Başkan Ergün, "Her gün tıraşımı oluyorum. Tıraşın ardından tıraş losyonu ve kremi kullanıyorum. Bunun dışında özel bir bakım kullanmıyorum. Koku konusunda da marka takıntısı olan biri değilim. Güzel kokan kokuları seviyorum" dedi. Daha sonra 4. şubesini açan işyerinin kutlama pastasını kesen Başkan Ergün, konuklara servisi de kendi elleriyle yaptı. Başkan Ergün'e işyerlerinin açılış törenine katıldığı için teşekkür eden işyeri sahibi Atilla Cüneyt Çaşkurlu, Başkan Ergün'e hediye takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Ergün Esnaf Ziyareti Yaptı, İşyeri Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement