Başkan Ergün Spil Mahallesi’nin Sorunlarını Dinledi - Son Dakika
Güncel

Başkan Ergün Spil Mahallesi’nin Sorunlarını Dinledi

Başkan Ergün Spil Mahallesi’nin Sorunlarını Dinledi

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Haftalık Mahalle Ziyaretleri Kapsamında Spil Mahallesi'ni Ziyaret Etti.

18.12.2010 14:26

Alaşehir, Demirci ve İshakçelebi Belediye Başkanlarının da eşlik ettiği ziyarette Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mahallenin asfalt ve okul yolu ile ilgili düzenlemelerinin hemen yapılacağını söyledi.

Haftalık mahalle ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Spil Mahallesi'ni ziyaret etti. Ziyarete Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Alaşehir Belediye Başkanı Kadir Daş, Demirci Belediye Başkanı İhsan Temel, İshakçelebi Belediye Başkanı Ramazan Hakan Ulak, MHP Merkez İlçe Başkanı Tamer Akkal, Belediye Meclis üyeleri ve daire müdürleri de katıldı. Spil Mahalle Muhtarı Nebi Güney ile birlikte mahalle kıraathanesinde vatandaşların sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, vatandaşların asfalt ve okul yolu ile ilgili taleplerinin incelenerek, hemen çözüme kavuşturulacağını söyledi.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve beraberindekiler, daha sonra Kuşlubahçe Mahallesi ve Spil Mahallesi bölgesinde kalan Merkez Efendi İlköğretim Okulu'nda incelemelerde bulundu. Okulun bahçe düzenlemesinin yapılması için çalışma başlatacaklarını belirten Başkan Ergün, okul çıkışlarının güvenli hale gelmesi için gerekli trafik düzenlemelerini yapacaklarını da sözlerine ekledi. Her hafta mahalle mahalle gezerek sorunları yerinde incelediklerini ve eksikleri giderme noktasında çalışma yaptıklarını ifade eden Başkan Ergün, Spil Mahallesi'nin asfalt ve okul yolu ile ilgili düzenlemelerinin hemen yapılacağını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Ergün Spil Mahallesi’nin Sorunlarını Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement