Başkanlardan Hasta Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Başkanlardan Hasta Ziyareti

Başkanlardan Hasta Ziyareti

İbrahim Karaosmanoğlu, Şükrü Karabalık ve Hasan Kandaz, Ulus Mahallesi eski muhtarı Cevat Sar'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

23.05.2013 11:30

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Ulus Mahallesi eski muhtarı Cevat Sar'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Başkanlar Karaosmanoğlu, Karabalık ve Kandaz beraberinde Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül, meclis üyeleri Tacettin Akyol, Ramazan Tanrıverdi, Ulus Mahalle Muhtarı İbrahim Kır ile Ulus Mahallesi'nde hasta ziyaretinde bulundular. Geçtiğimiz üç dönem de muhtarlık yapmış Cevat Sar'ı evinde ziyaret eden başkanlar eski muhtara geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Başkanlar kendilerine ikram edilen kahveler eşliğinde muhtar ile sohbet edip sağlık durumu hakkında bilgi sahibi olurken mahalle sakinlerinin de yoğun ilgisi ile karşılaştılar. Başkanların ziyareti ile daha da moral bulduğunu belirten Sar, "Değerli başkanlarım sağ olun, beni sayıp sevip evime kadar geldiniz. Bir acı kahvemi içtiniz, ayaklarınız dert görmesin. Allah işlerinizi hayırlı etsin" dedi. Başkanlarda Sar'dan moralini yüksek tutmasını istediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkanlardan Hasta Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement