Bayraktutar: "Türkiye Müsaade Etmeyecek" - Son Dakika
Güncel

Bayraktutar: "Türkiye Müsaade Etmeyecek"

Bayraktutar: "Türkiye Müsaade Etmeyecek"

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (YBEM) ile Memur-Sen Konfederasyonu arasında sertifikasyon programlarından indirimli yararlanmayı sağlayan işbirliği protokolü imzalandı.

14.06.2014 13:38

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (YBEM) ile Memur-Sen Konfederasyonu arasında sertifikasyon programlarından indirimli yararlanmayı sağlayan işbirliği protokolü imzalandı. 750 bin üyesi olan Memur-Sen Konfederasyonu üyelerine her türlü eğitim programı için yüzde 25 indirim uygulayacak. Bünyesinde birçok sendika bulunan Memur-Sen Konfederasyonu, Türkiye'de ilk defa bir üniversiteyle anlaşma sağladı. SDÜ Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (YBEM) ile Memur-Sen Konfederasyonu arasında yapılan anlaşma kapsamında, her türlü sertifikasyon programından üyelere yüzde 25 indirim uygulanacak.

SDÜ Yaşam Boyu Eğitim Merkezi'nde yapılan imza törenine Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bayraktutar, SDÜ Rektörü Hasan İbicioğlu, YBEM Müdürü Fatih Cebeci, Memur-Sen İl Temsilcisi Osman Akçil ve Memur-Sen üyeleri katıldı. Protokol öncesi konuşma yapan Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bayraktutar, konfederasyon olarak milli takımı kurduklarını ve kendisine bağlı 11 sendikayla toplu sözleşmelere katılacağını belirterek, "765 bin üyesiyle Türkiye'nin vesayetten kurtulması, özgür düşünceye kavuşması, inanç özgürlüğü açısından en büyük mücadeleyi veren Memur-Sen'in değişmez bu gücünün artık herkes tarafından kabul edilmesini ve bu açıdan değerlendirilmesini, bundan sonra varlığının ebediyete kadar devam edeceğini hiç kimse unutmasın" dedi. Türkiye'de artık Anadolu insanının düşüncesinin tecelli ettiğini ve bundan sonra milletin vesayetten kurtulup millet iradesinin tecellisinin vuku bulduğu görüldüğü gibi bundan sonra da devam edeceğini anlatan Bayraktutar, şöyle konuştu: "Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Memur-Sen bu gücüyle Anadolu'da yaşayan tüm halkların hep beraber özgürlük içinde insanca yaşaması onun özgürlüğüne gem vuracaklara karşı birlikte karşı durmayı amaçlamaktadır. Dünya artık şunu çok iyi biliyor. Türkler, Kürtler ve Araplarla birlik ve beraberlik içinde olduğu zaman dünyaya hükmetmiştir. Bundan dolayı bu birlikteliğin ortadan kaldırılması için önce Kürt kardeşlerimizle bizleri birbirimize düşürmeye çalıştılar. Çünkü Orta Doğu'ya açılmanın, petrole açılmanın, ticarete açılmanın yolu buradan geçtiği için Ortadoğu'yu kan gölüne çevirmeye çalıştılar. Ama Türkiye buna müsaade etmeyecektir. Yeni Türkiye yolunda Memur Sen'in destekleriyle daha güçlü adımlar atacaktır."

Konuşmaların ardından SDÜ Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (YBEM) ile Memur-Sen Konfederasyonu arasında sertifikasyon programlarından indirimli yararlanmayı sağlayan işbirliği protokolü imzalandı. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bayraktutar: 'Türkiye Müsaade Etmeyecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement