Belediye Başkanı Atalay, Saadet Partisine geçti - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanı Atalay, Saadet Partisine geçti

Belediye Başkanı Atalay, Saadet Partisine geçti

AK Parti'nin Bingöl Belediye Başkan adayının Yücel Barakgazi olduğunun açıklanmasının ardından yazılı açıklama yaparak, "belediye başkanlığı adaylık müracaatını geri çektiğini ve AK Parti...

06.12.2013 19:09

AK Parti'nin Bingöl Belediye Başkan adayının Yücel Barakgazi olduğunun açıklanmasının ardından yazılı açıklama yaparak, "belediye başkanlığı adaylık müracaatını geri çektiğini ve AK Parti'den de istifa ettiğini" belirten Belediye Başkanı Serdar Atalay, Saadet Partisi'ne geçti.

Atalay'ın Saadet Partisine geçmesi ile ilgili parti il binası önünde tören düzenlendi.

Törende konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, tarihi bir günün yaşandığını söyledi.

"12 Eylül askeri darbesinden sonra yapılan referandumda Bingöl halkı, Türkiye'de en fazla "hayır" oyu verdi. Bingöl'ün başka bir önemli noktası da her daim 'Milli Görüş' partilerine en yüksek oyu veren il olmuştur" diyen Bitmez, Bingöl'ün her zaman mazlumdan ve haktan yana olduğunu belirtti.

Bitmez, şöyle dedi:

"Bugün bu meydanda toplanmamız bu haktan yana olmanın yeni bir göstergesidir. Bir zulme, bir haksızlığa karşı her zaman olduğu gibi başkaldırının ifadesidir. Herkesin bastırıldığı, sindirildiği bir ortamda belediye başkanımızın kararını Saadet Partisinden yana koyması bir cesur yürek göstergesidir. Bu kararından dolayı Serdar başkanı tebrik ediyor ve kendisine teşekkür ediyoruz. İnşallah Serdar başkanımızla Bingöl'ü kazanacağız."

Belediye Başkanı Atalay da vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Saadet Partisine geçtiğini belirtti.

Böngöl Belediye Başkanlığı için adaylığını açıkladığını ifade eden Atalay, şöyle konuştu:

"Bingöl halkı tüm seçimlerde, dayatmalara karşı her türlü tavrını mertçe ortaya koymuştur. Bütün referandumlarda bütün seçimlerde Bingöl halkı tavrını haktan yana, adaletten yana koydu. Ben aday olmadığımı öğrendiğim andan itibaren Allah'ı şahit tutarak söylüyorum; bana bu süreçte dualarıyla, gözyaşlarıyla destek olan hemşehrilerim ne derse onu aynen yapmayı düşünmüştüm. Büyük oranda sizlerin talepleriyle buraya geldik ve burada adaylığımı açıklıyorum."

Konuşmaların ardından Saadet Partisi Genel Başkanı Bitmez, Atalay'a Saadet Partisi rozetini taktı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Belediye Başkanı Atalay, Saadet Partisine geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement