Belediye Spor Yönetiminden Kampa Moral Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Belediye Spor Yönetiminden Kampa Moral Ziyareti

Belediye Spor Yönetiminden Kampa Moral Ziyareti

Takımın antrenmanını izleyen yöneticiler, teknik heyetten takımın son durumu hakkında bilgi aldı.

07.09.2012 16:22

Karaman Belediyespor yönetimi yeni sezon hazırlıklarını Ürgüp'te sürdüren futbol takımını ziyaret ederek, teknik heyet ve futbolculara moral verdi. Takımın antrenmanını izleyen yöneticiler, teknik heyetten takımın son durumu hakkında bilgi aldı.

Yeni sezon hazırlıklarını Nevşehir Ürgüp'te sürdüren Karaman Belediyespor'da yönetim, takımın kamp yaptığı oteli ziyaret etti. Ziyarete Kulüp Başkanı Hacı Osman Ünüvar, Yönetim Kurulu Üyeleri Faruk Aydın, Mehmet Bayrakçı ve Mustafa Kurşun katıldı. Takımın, kampta yaptığı antrenmanları izleme fırsatı bulan yöneticiler, teknik heyetten takımın son durumu hakkında da bilgi aldı.

Takıma yapılan takviyeler ve geçen sezondan kalan oyuncularla birlikte iyi bir sezon geçirmeyi hedeflediklerini ifade eden Kulüp Başkanı Hacı Osman Ünüvar: "Yönetim kurulumuzla birlikte takımımızın kamp yaptığı otele gelerek teknik heyet ve oyuncularımıza moral vermek istedik. Bu sene iyi bir sezon geçirmek istiyoruz. Bu nedenle her bölgede alternatifli bir kadro oluşturduk. İnşallah emeklerimizin karşılığını ligde yakalayacağımız başarılarla alacağız" dedi.

Takımın 1 Eylül'den bu yana Ürgüp'te kampta olduğunu hatırlatan Kamp sorumlusu Abdurrahman Can, kampta da çok iyi bir ortam bulduklarını belirterek sezona hazırlandıklarını dile getirdi.

Teknik direktör Kazım Nas ise, Kulüp yönetiminin gerçekleştirdiği ziyaretin kendilerine büyük moral verdiğini söyleyerek: "Bu sene şampiyonluğa olan inancımız tam. Güzel bir sezon geçirerek, ligi hedeflediğimiz yerde bitirmek istiyoruz" dedi.

Karaman Belediye Spor Kulüp Başkanı Hacı Osman Ünüvar, daha sonra futbolcularla bir toplantı yaparak başarılar diledi ve Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu'nun selamlarını iletti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediye Spor Yönetiminden Kampa Moral Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement