Beşiktaşlı Sezer Öztürk'ün Sağlık Durumu İyi - Son Dakika
Güncel

Beşiktaşlı Sezer Öztürk'ün Sağlık Durumu İyi

Almanya'da çıkan kavgada yaralanan Beşiktaşlı futbolcu Sezer Öztürk'ün babası, "Sezer'in sağlık durumu iyi, herhangi bir sorun yok." dedi.

06.01.2014 17:23  Güncelleme: 18:41

Beşiktaşlı Sezer'den iyi haber geldi. Beşiktaşlı futbolcu Sezer Öztürk'ün babası İsmail Öztürk, Velbert'te çıkan kavgada oğlunun sağ kol ve baldırından yaralandığını belirterek, "Sezer'in sağlık durumu iyi, herhangi bir sorun yok. Ameliyat durumu da söz konusu değil" dedi.

Öztürk, hastanede AA muhabirine yaptığı açıklamada, Velbert'teki bir dans okulu lokalinde langırt oynayan iki oğluna ve iki yeğenine tanımadıkları bir kişinin saldırdığını söyledi. Söz konusu kişinin önce yeğenine saldırdığını bunu üzerine oğlu Sezer Öztürk'ün müdahale ettiğini ifade eden baba Öztürk, "Sezer, halasının oğlunu kurtarmak için olaya müdahil olduğunda, sağ kolu ve sağ baldırından yaralandı. O bölgelere bıçak darbesi alıyor. Sezer'in sağlık durumu iyi, herhangi bir sorun yok. Ameliyat durumu da söz konusu değil" diye konuştu.

"KAVGANIN NEDENİNİ BİLMİYORUZ"

Oğlu Sezer Öztürk'ün sağlık durumun iyi olduğunu anlatan Öztürk, "Olayda bir saldırı olayı var ve biz de bunu çözemiyoruz. Neden yaşandığı konusunu bilemiyoruz" dedi.

"DAVA AÇACAĞIZ"

Olayın yaşandığı yerin bazı basın organlarında yayınlananın aksine bar, disko veya eğlence kulübü olmadığı anlatan baba Öztürk, "Sezer evli ve iki çocuğu var. Gece hayatı olan bir insan değil. Orada langırt futbolu oynamaya gitmişler. Yalan haber yazanlara tazminat davası açacağız" ifadesini kullandı.

"SEZER KUZENİNİ KORUMAK İSTEDİ"

Yeğeni Fırat Dilek'in yoğun bakımda tutulduğunu söyleyen Öztürk, "Çok üzgünüz. Dostlarımız ve arkadaşlarımız bizleri yalnız bırakmıyorlar, saldırıya uğrayan aile durumundayız. Yeğenime neden saldırıldığını bilmiyoruz. Sezer de olayı görünce, kuzenini korumak amacıyla olaya karışıyor. Daha sonra saldırgan, Sezer'e de saldırıyor. Hiç kimseyle bir sorunumuz ve husumetimiz yok. Saldırganı da tanımıyorum" şeklinde konuştu.

"BEŞİKTAŞ'A TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Beşiktaşlı futbolcunun sağlık durumunun iyi olduğunu ve dün taburcu edilmek istendiğini söyleyen baba Öztürk, Sezer'in bir süre daha hastanede kalmasının kendi istekleri olduğunu söyledi. Baba Öztürk, kendilerini yalnız bırakmayan Beşiktaş Kulübü Başkanı, yöneticileri ve futbolcu arkadaşlarına da teşekkür etti.

Beşiktaşlı Sezer Öztürk\'ün Sağlık Durumu İyi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beşiktaşlı Sezer Öztürk'ün Sağlık Durumu İyi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement