Beylikdüzü Sahilinde Ferhat Göçer Esintisi - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü Sahilinde Ferhat Göçer Esintisi

Beylikdüzü Sahilinde Ferhat Göçer Esintisi

Sesi ve yorumuyla tüm müzik severlerin gönlünde taht kuran Ferhat Göçer, Beylikdüzü Sahili'nde verdiği konserle, Beylikdüzülülere muhteşem bir gece yaşattı.

15.07.2012 13:56

Sesi ve yorumuyla tüm müzik severlerin gönlünde taht kuran Ferhat Göçer, Beylikdüzü Sahili'nde verdiği konserle, Beylikdüzülülere muhteşem bir gece yaşattı.

Beylikdüzü Belediyesi'nin "1. Beylikdüzü Sahil Festivali" programı kapsamında sahneye çıkan ünlü sanatçı Ferhat Göçer, festival alanındaki binlerce hayranını coşturdu. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun da ailesiyle birlikte, dev konseri izlemeye geldi. Sahne performansıyla göz dolduran Ferhat Göçer, şarkılarını söylerken, kendisini yalnız bırakmayan izleyicilerinden oluşan dev koroya da tam not verdi. Ünlü sanatçının konserine ilçe dışından da büyük katılım gerçekleşti.

Göçer, konserinin sonlarına doğru ise, Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve medya mensuplarını sahneye davet ederek,

alanda oluşan müthiş kalabalığı onların da görmelerini istedi. Sahneye çıkan Kaymakam Demirkol,

yaptığı konuşmada Beylikdüzü'nün önemli günlerinden birini daha yaşadığını belirterek, bu unutulmaz geceyi yaşatan sanatçıya teşekkürlerini sundu.

Başkan Yusuf Uzun da konuşmasında Ferhat Göçer'in sahne performansı, şarkıları ve hitabetiyle tam bir "Aile Sanatçısı" olduğunu, herkesin bir kez daha bunu gördüğünü ifade etti.

Sanatçıyı Beylikdüzü'nde ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Başkan Uzun, sanatçıyı gelecek yıl tekrar yapılacak Sahil Festivali'ne davet etti. Etkinlik Alanı'nda devam eden "Yöresel Geceler" ve Ramazan ayında başlayacak etkinliklere tüm vatandaşları davet eden Başkan Uzun, daha sonra Kaymakam Demirkol'la birlikte Göçer'e çiçek takdim etti. Konseri Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Zeki Çanakçı ve Efrahim Yeşil de izledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Beylikdüzü Sahilinde Ferhat Göçer Esintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement